![]() |
Çiğ Beslenmeyle İlgili Tarifler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiğ Beslenmeyle İlgili TariflerBadem sütü hazırlama Kavrulmamış, taze bademleri bir gece önceden suya koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İKİ TARİF AY ÇEKİRDEĞİ PATESİ MALZEMELER 3 kap ay çekirdeği; 8-12 saat suda bırakılmış, 2-4 saat filizlendirilmiş 1 kap taze organik limon suyu (3 limon) ½ kap ince kıyılmış yeşil soğan ¼ veya ½ kap organik tahin 2 çorba kaşığı organik soya sosu 2-4 çorba kaşığı ince doğranmış kırmızı soğan 4-5 çorba kaşığı, ince kıyılmış maydanoz 2-3 orta boy baş sarımsak ezilmiş 1/2 çay kaşığı cayenne biberi HAZIRLANIŞI Tüm malzemeleri sırayla blendıra koyup, iyice birbirine yedirin ![]() **** KABAK HUMUS MALZEMELER 320 gram kabak 2 diş sarmısak Birkaç damla limon suyu 50 gram tahin (yaklaşık 1 kahve fincanı) Birer tutam tuz, karabiber, köri HAZIRLANIŞI Tüm malzemeleri sırayla blendıra koyup, iyice birbirine yedirin ![]() |
![]() |
![]() |
|