Etli Yaz Türlüsü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Yaz Türlüsü![]() 200 gr kuşbaşı kuzu eti 1 patlıcan 1 havuç 1 kabak 3 domates 1 soğan 1 patates 4~5 mantar 200 gr taze fasulye 1 yemek kaşığı tereyağı 4 su bardağı su Tuz Karabiber Etli yaz türlüsü: Soğanı ince doğrayıp bir tencerede tereyağı ile kavurun Soğanlar pembeleşince kuşbaşı etleri ekleyin Alaca soyulmuş ve kuşbaşı doğranmış patlıcan, havuç ve kabağı, temizlenmiş ve doğranmış fasulye ile mantarları ilave edin Doğranmış domatesleri ekleyin![]() Tuz ve karabiber ekleyin ve dört bardak su ekleyin Etler iyice pişinceye kadar yüksek ateşte pişirin Ocaktan alınca yarım saat dinlendirin ve servis yapın
|
|
|
|