![]() |
Kabak Karnıyarık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak Karnıyarık![]() 6 kabak 250 gr kıyma 1 soğan 2 domates 4 çorba kaşığı sıvıyağ 8-10 dal maydanoz 1 çay bardağı su Tuz, karabiber 1 kase yoğurt Kabak karnıyarık: Kabakları temizleyip bıçağın ucu ile boydan boya biraz yarın ![]() Yarım su bardağı su, 2 kaşık sıvıyağ ve hazırladığınız kabakları tencereye alıp kısık ateşte kapağı kapalı olarak hafif haşlayın ![]() ![]() Kalan sıvıyağı tavada kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabakları hazırladığınız kıymalı harçla doldurun ![]() ![]() ![]() Şefin Yorumu : KABAK ÇOK SAĞLIKLI ![]() ![]() ![]() Kabak, lif açısından oldukça zengin bir sebze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|