Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pastırmalı, pazı, yumurtalı

Pastırmalı Ve Yumurtalı Pazı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pastırmalı Ve Yumurtalı Pazı





1 demet pazı
2 soğan
100 gr çemensiz pastırma
2 çorba kaşığı sıvıyağ
4 yumurta
1 kahve fincanı sıcak su
Tuz
karabiber

Pastırmalı ve yumurtalı pazı:
Pazı yapraklarını bol suyla yıkayıp süzün ve ince ince doğrayın Soğanları soyup kıyın Sıvıyağı bir tavada ısıtıp soğan ve pazıyı soteleyin Tavaya sıcak suyu ekleyip kapağını kapatın ve pazılar suyunu iyice çekene kadar pişirin

Pastırmaları iri parçalara doğrayın Pazılı karışıma ekleyip karıştırın

Pazıların üzerine 4 göz açın Açtığınız gözlere yumurtaları kırın Tuz ve karabiber serpip tavanın kapağını kapatın Yumurta
akları katılaşana kadar pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.