![]() |
Fırında Mantarlı Patates |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Mantarlı Patates![]() 4-5 patates 3 domates 2 soğan 2 diş sarımsak 1 çay bardağı pirinç 20 mantar 3-4 dal maydanoz 4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri 4 çorba kaşığı sıvıyağ 1 su bardağı su Yarım limonun suyu Tuz, karabiber Fırında mantarlı patates: Patatesleri soyup halka halka dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki kaşık sıvıyağı tavada kızdırıp soğan ve sarımsakları pembeleştirin ![]() ![]() ![]() Mantarları süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalıbın üzerini alüminyum folyo ile kaplayıp önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|