![]() |
Taze Fasulyeli Pate |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taze Fasulyeli Pate![]() 1 kg taze fasulye 250 gr bezelye 7 çorba kaşığı un 1 su bardağı süt Yarım su bardağı süt kreması 4 yumurta 2 taze soğan sapı 1 tatlı kaşığı tereyağı Sos için: 1 soğan 3 domates 2 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber Taze fasulyeli pate: Fasulyelerin kılçıklarını ayıklayıp yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() Fasulye püresini tencereye alıp 5 kaşık un, süt ve süt kremasını ekleyin ![]() ![]() ![]() Fırın kalıbını tereyağı ile yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Domatesleri küp şeklinde, soğanı halkalar halinde doğrayıp bir tabağa alın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|