![]() |
Tavuklu Bakla Graten |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Bakla Graten![]() 600 gr bakla 3 salçalık kırmızıbiber 100 gr tavuk göğüs eti 40 gr tereyağı 2 çorba kaşığı un 1 limonun suyu 2 su bardağı süt tuz karabiber 1 su bardağı rendelenmiş kaşarpeyniri 1 tatlı kaşığı rendelenmiş muskat Tavuklu bakla graten: Baklaların uç kısımlarını koparıp temizleyin ![]() ![]() ![]() Salçalık kırmızıbiberleri temizleyip uzun şerit şeklinde kesin ![]() ![]() ![]() Beşamel için tereyağını tavada eritip kalan bir kaşık unu ilave edin ve devamlı karıştırarak pembeleşene kadar kavurun ![]() ![]() ![]() Baklaları ve şerit biberleri yağlanmış fırın kabına değişimli olarak yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|