Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulye, kızartması, taze

Taze Fasulye Kızartması

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Fasulye Kızartması





450 gr taze fasulye
1 su bardağı un
1 su bardağı su
2 yumurta
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
Tuz
Karabiber

Kızartmak için
Ayçiçeği yağı

Taze fasulye kızartması:
Fasulyeleri kaynar tuzlu suya atıp 3 dakika haşlayın Kevgirle alıp buzlu su dolu kaba aktarın Soğuyunca kağıt havlu ile kurulayın

Un, su, yumurta, kabartma tozu, tuz ve karabiberi bir kasede çırpın Fasulyeleri karışıma bulayıp fazlasını silkeledikten sonra kızgın yağda kızartın Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürüp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.