![]() |
Kabak Cipsleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak Cipsleri![]() 2 kabak 1 çay bardağı galeta unu 1 çay bardağı rendelenmiş parmesan peyniri veya rendelenmiş eski kaşar peyniri 1 çay kaşığı deniz tuzu 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu Yarım çay bardağı süt Karabiber 1 yemek kaşığı zeytinyağı Kabak cipsleri: Galeta unu, rendelenmiş parmesan peyniri veya rendelenmiş eski kaşar peyniri, tuz, kırmızı toz biber, sarımsak tozu ve karabiberi küçük bir kasede harmanlayın ![]() Kabakları bol suyla yıkayıp kağıt havlu ile kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|