![]() |
Yoğurtlu Yuvarlama Gaziantep Mutfağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoğurtlu Yuvarlama Gaziantep MutfağıYoğurtlu Yuvarlama ![]() Malzeme 500 gr ![]() 300 gr ![]() 1 baş kurusoğan 500 gr ![]() 1 bardak nohut 3 bardak süzülmüş yoğurt 1 yumurta 1 yemek kaş ![]() Yeteri kadar su Yağ, nane, tuz, karabiber Tarifi Pirinç yıkanıp süzgeçe konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm hamuru yuvarladıktan sonra kaynayan bir su tenceresinin üzerine oturtulmuş süzgeçe konarak fazla pişmeyecek şekilde haşlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/COLOR] |
![]() |
![]() |
|