![]() |
Basalla (Adıyaman) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Basalla (Adıyaman)![]() 2 su bardağı köftelik ince bulgur 1 su bardağı nohut 1 kg kemikli kuzu kuşbaşı et 1 yemek kaşığı biber salçası 1 soğan 1 yumurta 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı nar ekşisi 1 yemek kaşığı kuru nane 1 yemek kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı karabiber Tuz Basalla: Bir bardak sıcak su ile bulguru ıslatıp 10 dakika bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişerken yemeğinizin suyu azalırsa sıcak su ilave edebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|