![]() |
Köbete /Tavuklu Börek (Tatar Mutfağı) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Köbete /Tavuklu Börek (Tatar Mutfağı)![]() 4 su bardağı un 1 yumurta 1 su bardağı su 1 çay kaşığı toz maya Tuz İç malzemesi: 1 tavuk göğüs eti 3 su bardağı su 3 soğan 3 sivri biber 1 domates Yarım çay bardağı sıvıyağ Tuz Karabiber Üzeri için: 1 yumurta sarısı 1 çorba kaşığı sıvıyağ Köbete (Tavuklu börek): Unu hamur yoğurma kabına alıp ortasını havuz gibi açın ![]() ![]() ![]() Tavuk göğüs etini tencereye alıp 3 bardak su ile haşlayın ve tel tel ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru iki eşit parçaya ayırıp merdaneyle tepsi büyüklüğünde açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|