Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, devletlerin, dünya, düzeni, nwo, yeni

2012 Ve Devletlerin Yeni Dünya Düzeni Nwo

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben 2012 de neler olacagina dair suan icin bir bilgi yazmak istemiyorum, cünkü nasilsa kimse inanmayacak
Fakat sizlere su bilgileri vermek istiyorum
Türkiyeye gelen domuz gribi asisi aslinda ölümcül bir zehir kokteyli Bu asi su an dünyanin her yerine dagitilmakta ve halka ücretsiz sunulmakta! Su zamanda bedavaya ne var ya? Bedava diyorum ama yinede sizin ödediginiz vergi ile finanse ediliyor Asinin amaci olusan domuz gribini bastirmak ama iyilestirmek degil Belki sabahlari 4-6 arasi gökyüzüne bakarsaniz ucaklarin biraktigi uzun egzos izlerini görebilirsiniz Bu ucaklar normal yolcu ucaklarina nazaran daha alcaktan ucuyorlar ve kesinlikle yolcu ucagida degiller Bazen bu hatlar hatta carpraz sekillerde birakiliyor Bu egsoz atiklari kimyevi maddeler iceriyor ve hepimiz coktan bu zehirleri solumus durumdayiz Domuz gribi asisi yapildiktan sonra "Sonbahar" zamaninda, asi ve soludugumuz kimyevi maddelerin yaratcagi zincirleme reaksiyon insanlarin sokaklarda yaprak gibi düsüp ölmesine neden olacak Yapilan karisim farkli yollardan icimize sindigi icin, kimse WHO (Dünya saglik Org) veya Devletleri suclayamiyacak! Amerikada "Georgia Stones" denen 1970 lerde dikilmis bir yazit var Kimin diktirdigi bilinmiyor ancak üzerinde insanlarin nasil yasamasi gerektigine dair bilgiler veriliyor ve hepsi cesitli dillerde yazilmis! En göz alan satir ise insan nüfusunun 500 Milyona indirilmesi ve o rakamda tutulmasi gerektigi Su anki domuz gribi ise bu tavsiyenin bir baslangici Amerika Denver da yeni bir havaalani yaptirdi ve Bu havaalani eskisine nazaran daha ufak ve kullanissiz Ancak binanin icerisinde konulmus 4 adet resim cok ilgi cekiyor Resimler devasa ve dehseti anlatiyorlar, son resim ise barisin gelecegini gösteriyor, ancak gösterilen baris bizim anlayacagimiz taryda degil Lütfen Youtube dan "Denver Airport Conspiracy" isimli videolari seyredin Ayrica tüm havaalani yüksekten bakilinca Nazi Hacina benziyor
2 Dünya Savasi sonunda Amerikalilar esasinda sadece Almanlari yendiler fakat Naziler "Paper Clip" adi altindaki gizli bir operasyonla Amerikaya kacirildilar Ne yazikki esas Tarih okulda anlatilandan cok farkli
Türkiyede Youtube un kapanmasi tamamiyle devletin kendi isi idi Bu sisteme "Problem-Tepki-Cözüm" denir Yani Youtube da Gaymal diye bir video yap, Halk ayaga kalkip "devlet birseyler yapmali" desin, sende cözüm olarak kapatmayi sun Halk kizgin oldugu icin o anda verilecek her cözümü kabul edecektir! Youtube un kullanma talimatlarinda, ülke ve kisisel saldirida bulunacak, etnik ayriliga neden olacak videolarin yayinlanmasi zaten yasak!
Youtube da Hükümetlerin döndürdügü dolaplarla ilgili o kadar cok video varki, Devlet siz bunlari seyredip sesinizi cikaramayin diye kaynagi kesti ve olayi ört bas etti
Sucuda iki tane yunan velete attilar

Ayrica alternatif ilaclar var ve bunlar yillardir kanser, AIDS, malarya, mantar gibi bircaok hastaligi yok ediyorlar ve hasta kisa zamanda sapa saglam ayaga kalkiyor Bu tip ilaclar hatta sudan ucuz ancak Ecza indüstrisinin isine gelemyen birsey Yani yoksa nerden para kazansinlar!
Domuz Gribi laboratuar ürünüdür ve dogal degildir
KESINLIKLE BU ASIYI YAPTIRMAYIN! Hayatiniz söz konusu
Bu grip insanlari öldürmüyor Sirf 3-5 kisi öldü diye, ki öyle bisey yok, insanalri panige sokuyorlar WHO 6 derece pandemi ilan etti, en yüksek risk yani 6 Derece Pandemi, hastaligin dalga halinde yayilmasi ve insanlari 24 saat icinde öldürmesi demektir! 6 derece Pandemi ile dünya halkinin yaklasik bir kac ayda yok olmasi gerekirdi
Ayrica asinin üretimi normalda 8 ay kadar sürüyor, yani antivirüsün yetismesi 8 ay kadar sürüyor Fakat su anki üretim o kadar hizliki bunu nasil basariyorlar ben anlamiyorum!

Simdilik bu kadar bilgi vermek istiyorum Daha fazla ögrenmek isteyen ister PM atsin isterse foruma yazzsin, nasil isterseniz Benim hicbir kar amacim yok benim tek istedigim halkin gözünü acmak
Bilmek istediginiz ne olursa olsun sorun Ben hersey hakkinda birseyler bilirim ama herseyide bilmem ben sürekli arastiran ve gercegi arayan bir insanim

Sevgilerle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bilgilerin için teşekkürler bende şöyle birşey duymuştum domuz gribi şu an için öldürmüyor fakat ilerde mutasyon geçirdiği zaman veya daha mutajenik olan formu ile normal form arasında bilgi aktarımı olduğu zaman virus daha tehlikeli hale gelecek işte o zaman öldürmeye başlayacakdomuz gribi virusünün aşısının öldüreceği bilgisini nerden aldınız ne kadar doğru?

bu arada ilaç sektörünün mafyaları daha önceden yaptıkları ilaçlara onca masraf yapıldığından bunun karşılığını almadan yenisini çıkarmayız görüşü ile gelişimlere açık değiller ve yenilikleri bastırıyorlaraksini iddia eden doktorlara sağlık mensuplarına baskı yapıyorlar davalar açıyorlarne zaman profesör oluyorsun ozaman birşey yapamıyorlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Amerika suan Ekonomilerini bile bile cökertip, Ulusal Aciliyet adi altinda diktatör bir rejime gecmeye hazirlaniyor amerika bayraklarinin altindaki Altin renkli püsküller bunun bir ifadesidir!
FEMA isimli Dogal Afet Örgütü suan silahlaniyor ve ülkenin icerisinde 600 ün üzerinde toplama kamplari yapiyorlar Amerikalilar ellerindeki HAARP denen silhalarini kullanmaya hazirlaniyorlar TV ve Gazete siylere sadece bilmeniz gerekeni gösteriyor Rockefeller ve Rotshild aileleri dünyanin kaderini belirleyen ailelerden sadece birkaci Dünyayi Hükümetler degil Bankalar yönetiyor Bugün dünyada bir tane borcu olmayan ülke yok Bütün ülkeler bankalara gebe ve bankalar ne isterlerse onu yapmak zorunda kaliyorlar Savaslar toprak icin degil bankalarin daha fazla para kazanmasi icin yapiliyor!
Bugün egerki televizyonda savas lafini duyarsaniz bir düsünün kimler savasiyor diye Amerika ülkeleri istedikleri gibi isgal ediyor! Savas iki ordu arasinda olur! Irak savasinda kac ordu vardi? Irak ordusu neredeydi?
Bu dediklerim teori degil, gercegin kendisi!

Kanit isteyenlere ne isterlerse sunabilirim, hic sorun degil Yeterki kendinizi bilgilendirmeye niyetiniz olsun

Sevgilerle

By Supreme Love
--------------------

daire Nickli Üyeden Alıntı

bilgilerin için teşekkürler bende şöyle birşey duymuştum domuz gribi şu an için öldürmüyor fakat ilerde mutasyon geçirdiği zaman veya daha mutajenin olan formu ile normal form arasında bilgi aktarımı olduğu zaman virus daha tehlikeli hale gelecek işte o zaman öldürmeye başlayacakdomuz gribi virusünün öldüreceği bilgisini nerden aldınız ne kadar doğru?

Avusturyadaki ecza firmasi bu hastaligi üretip veterinerlere günderiyordu! Jennifer Bürgermeister isimli biyolog yapilan gizli arastirmalari kamuya acti ve aninda isten kovuldu
Ayrica 10-12Temmuz tarihinde Zürihteki Yeni Dünya konferansinda bu konu üzerinde cok tartisildi ve bircok doktor ve biyolog ayni biligiyi verdi Facebookda bu bayanin "end force vaccinations" adi altinda grubuda var Orada bir sürü kanit ve bilgi var

Sevgilerle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com