![]() |
2012 Ve Devletlerin Yeni Dünya Düzeni Nwo |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Ve Devletlerin Yeni Dünya Düzeni NwoBen 2012 de neler olacagina dair suan icin bir bilgi yazmak istemiyorum, cünkü nasilsa kimse inanmayacak Fakat sizlere su bilgileri vermek istiyorum ![]() Türkiyeye gelen domuz gribi asisi aslinda ölümcül bir zehir kokteyli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() Türkiyede Youtube un kapanmasi tamamiyle devletin kendi isi idi ![]() ![]() ![]() Youtube da Hükümetlerin döndürdügü dolaplarla ilgili o kadar cok video varki, Devlet siz bunlari seyredip sesinizi cikaramayin diye kaynagi kesti ve olayi ört bas etti ![]() Sucuda iki tane yunan velete attilar Ayrica alternatif ilaclar var ve bunlar yillardir kanser, AIDS, malarya, mantar gibi bircaok hastaligi yok ediyorlar ve hasta kisa zamanda sapa saglam ayaga kalkiyor ![]() ![]() Domuz Gribi laboratuar ürünüdür ve dogal degildir ![]() KESINLIKLE BU ASIYI YAPTIRMAYIN! Hayatiniz söz konusu ![]() Bu grip insanlari öldürmüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrica asinin üretimi normalda 8 ay kadar sürüyor, yani antivirüsün yetismesi 8 ay kadar sürüyor ![]() Simdilik bu kadar bilgi vermek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmek istediginiz ne olursa olsun sorun ![]() ![]() ![]() Sevgilerle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Ve Devletlerin Yeni Dünya Düzeni Nwobilgilerin için teşekkürler bende şöyle birşey duymuştum domuz gribi şu an için öldürmüyor fakat ilerde mutasyon geçirdiği zaman veya daha mutajenik olan formu ile normal form arasında bilgi aktarımı olduğu zaman virus daha tehlikeli hale gelecek işte o zaman öldürmeye başlayacak ![]() bu arada ilaç sektörünün mafyaları daha önceden yaptıkları ilaçlara onca masraf yapıldığından bunun karşılığını almadan yenisini çıkarmayız görüşü ile gelişimlere açık değiller ve yenilikleri bastırıyorlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Ve Devletlerin Yeni Dünya Düzeni NwoAmerika suan Ekonomilerini bile bile cökertip, Ulusal Aciliyet adi altinda diktatör bir rejime gecmeye hazirlaniyor ![]() FEMA isimli Dogal Afet Örgütü suan silahlaniyor ve ülkenin icerisinde 600 ün üzerinde toplama kamplari yapiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün egerki televizyonda savas lafini duyarsaniz bir düsünün kimler savasiyor diye ![]() Bu dediklerim teori degil, gercegin kendisi! Kanit isteyenlere ne isterlerse sunabilirim, hic sorun degil ![]() ![]() Sevgilerle By Supreme Love -------------------- daire Nickli Üyeden Alıntı bilgilerin için teşekkürler bende şöyle birşey duymuştum domuz gribi şu an için öldürmüyor fakat ilerde mutasyon geçirdiği zaman veya daha mutajenin olan formu ile normal form arasında bilgi aktarımı olduğu zaman virus daha tehlikeli hale gelecek işte o zaman öldürmeye başlayacak ![]() Avusturyadaki ecza firmasi bu hastaligi üretip veterinerlere günderiyordu! Jennifer Bürgermeister isimli biyolog yapilan gizli arastirmalari kamuya acti ve aninda isten kovuldu ![]() Ayrica 10-12 ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilerle |
![]() |
![]() |
|