Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cin, etkili, musallatına, peri

Cin Ve Peri Musallatına Etkili

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cin Ve Peri Musallatına Etkili

musallat olan cinden ve periden kurtulmak için bu terkip bulunmaz bir ilaçtırçok saglam 30 santim uzunlugunda bir ip alırsınız ve birde siyah saplı bir çakı veya bıçak alırsınız (bıçagın sapı boynuzdan olursa çok ala olur yapılan işlemde eksiklik olmaz inş merih saatinde gece satinde yapılacak bir ameldir şek ve şüpe etmeyin inştemiz bir abdest aldıktan sonra allah rızası için 2 rekat namaz kılalım ve seccadeden kalkmadan elinizdeki ipin üzerine bir adet ayetel kürsi okuyalımve bismillahirrahmanirrahim allahu la ilahe illa huvel hayyul kayyum la te huzuhuhü sinetün vela nevmdedikten sonra bana musallat olan cinin veya perinin bagladım gözlerini deyüp ipe bir düğüm vur lehuma fissemavati ve ma fil ardı dersin ve bana musallat olan cinin veya perinin bagladım ellerini dersin ve bir düğüm vurursunmenzellezi yeşfe u indehu illa bi iznihdedikten sonra bana musallat olan cinin veya perinin bagladım ayaklarını dersin ve düğüm vurursun ya lemuma beyne eydihim vema halfehumdedikten sonra bagladım bana musallat olan cinin veya perinin başını dersin ve düğüm vurursunvela yuhitune bişeyin min ilmihi illa bimaşae dersin ve bana musallat olan cinin veya perinin bagladım bütün bedenini dersin ve düğüm vurursun vesia kürsiyyuhus semavati vel ardı vela yeüdühü hıfzuhuma ve huvel aliyyül azim dedikten sonra bana musallat olan cinin veya perinin bagladım 360 damarlarını dersin ve yine bir düğüm vurursun sonra siyah saplı bıçak açıkken ilk düğümlediğiniz düğümü bıçagın agzına kapandıgı yere koyarak bıçagı kapatın ama dikkat edin bıçak ipi kesmesin kapatırken yine 1 ayetel kürsü okuyun ve kalan ipide bıçaga dolayın bunu yapan insan bu bıçagı 3 gün üzerinde taşısın 3 gündenden sonra bıçagı çıkarıp evin içinde agır bir şeyin altına bastırın ve cinli hasta iyileştikten sonra bıçak açılır ve düğümler tek tek kesilir artık o insana bir daha o cin ve peri haksız olarak veya bir büyü neticesinde gelmişse bir daha o insana yaklaşamaz inş bu derde muzdarip olan sıkıntı çeken kardeşlerimize bu bir reçetedir ve izinlidir inşallah bunu düzenleyenden razı olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com