Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilekler, esmalar, nurnurdan, olumlamalar

Dilekler, Esmalar Ve Olumlamalar (Nurnur'dan)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dilekler, Esmalar Ve Olumlamalar (Nurnur'dan)

Merhaba arkadaşlar Hepinize hayırlı bir ramazan ayı diliyorum Esmaların sayısı belirtilmemiş Tesadüfen uzun zaman önce internet sitesinde bulduğum bir bilgi; defalarca denedikten sonra bugün paylaşmaya karar verdim Siteyi eğer hatırlarsam linkini kopyalarım Dürüst olmak lazımki hatırlamıyorum Ben esmaları 7 defa tekrar ederek okuyorum Sizde öyle okuyabilir yada sayısını 11,21,41,101 e çıkarabilirsiniz Rabbimin sıfatlarını tekli sayılarla okumanız nacizane tavsiyemdir
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Güç kaynağının bağlı olduğu ESMA_ÜL HÜSNA’LAR:

KAFİ
MUKTEDİR
KAVİ
KAYYUM
MALİK
KEBİR,
VARİS
SEVGİ
”Sevgi kaynağını kullanıyori beklentisiz sevgiye kendimi açıyorum”
Sevgi kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde, ruhunuz bu kaynağa ve Allah’ın sıfatlarına getirildiğinde:
Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edin
Kaynağın isimlerine uyumlanmak ve Allah'ın sizi yaratırken sevgiyle sizde var ettiği kaynağının vicudunuzdaki yerini bilmeyi seçin

Anlayış,sıcaklık,yakınlık, şefkat ve merhameti içeren bir kaynaktır
Her ne yapıyorsanız yaptığınız şeyi sevgiyle yapmak
Beklentisiz bir şekilde sevgi vermek
Karşılıksız iyilik yapmak
Kendiniz için değer gördüğünüz herşeyi başkaları için de değer görmek
Yaşadığınız deneyimler için ”NEDEN BEN?” diye sormamak
Allah’dan geleni kabul etmek

Sevgi kaynağının hayatınızda aktif olarak akmasıdırKaynağı sevgi olan kişiler çoğunlukla kendilerine bunun tam tersi ortamlar seçerlerYani anlayışsızlık, yargılama,soğuk ortamlar
Bağlılıktan kuşku duymak, güvenip açılmamak
Sevgi kaynağının bağlı olduğu ESMA_ÜL HÜSNA’LAR:
RAUF
AFUVV
KERİM
BERR
HALİM
LATİF
VEDUD
MÜMÜN
YARATICILIK
”Yaratıcılık kaynağını kabul ediyor, özel yeteneklerimi kullanmayı seçiyorum”
Yaratıcılık kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde, ruhunuz bu kaynağa ve Allah’ın sıfatlarına getirildiğinde:

Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edinKaynağın isimlerine uyumlanmak ve Allah’ın sizi yaratırken sevgiyle sizde var ettiği vücudunuzdaki yerini bilmeyi seçin

Yaratıcılık, yenilik size ait olan henüz ortaya çıkmamış bir farktırÇoğu zaman bu farkın çocukluğumuzda farkındayızdır
Yeni çözümler, anlayışlar ve yajkaşımları ifade ederAynı zmanda size özel sadece size ait yetenekleri ifade ederç
Bu yetenek, yemek yapmak de olabilir, şarkı söylemek deYa da sadece bir insana sevgi vermek de yaratıcılık kaynağını aktif hale getirmemizi sağlar
Yaratıcılık kaynağının bağlı bulunduğu ESMA_ÜL HÜSNA’LAR
FALİK
FATIR
VASİ
MUSAVİ
BİLGİ
”Sahip olduğum bilgiyi içselleştiriyor, bilgelik durumuna geçmeyi kabul ediyorum
Bilgi kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde,ruhunuzun bu kaynağa ve Allah’ın sıfatlarına getirildiğinde:
Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edinKaynağın isimleine uyumlanmak ve Allah’ın sizi yaratırken sevgiyle sizde var ettiği kaynağının vücudunuzdaki yerini bilmeyi seçin

Bu bilgi içsel biliş halidirDaha çok bilgelik şeklinde tezahür ederAma aynı zamanda diğer bütün bilgileride içerirİçsel sezgilerinizide ifade ederAnlamayı ve bilmeyi kabul ettiğinizde bununla ilgili bir yeteneğinizi ifade ettiğinizde bilgi kaynağınızı harekete geçirmiş olursunuz
Bilgiyi içselleştirmek bize bilgeliğin kapılarını açarBilgiyi içselleştirmek bizi güçlü kılarGüç de hayatın içinde kararlı olmakla mümkündürBilgelik düzeyine geçen kişi tekamül yolculuğunun yarısını tamamlamış kişidir
Anlayış , empati kurma, bilgiyi hayır için kullamayı seçmek bu kaynağın sihirli anahtarlarıdır
Bilgi, iki ucu sivri kılıç gibidirBir tarafı sizi yönetir,diğer tarafını ise siz yönetirsinizİkinci ucu seçen, bilgi kaynağının ve Allah’ın sıfatlarının yaşamda yer bulmasına aracı olur
Bilgi, kendinden bilmektirBilgi, sana verilenleri kabul etmemek (aile-okul-kitaplar vs…) sana verilenleri sende olanı hayata geçirmek için araç haline getirmektirOnların seni hafızan olmasına izin vermeOnlardan ibaret olduğunu düşünmeÇünki sen çok daha fazlasısınBilgi, kendinden olanı hayata geçirmeyi seçmektir
Kaynağı bilgi olanlar,okumaya,öğrenmeye,düşünmeye çok yatkın olurlarFakat bir yandan öyle bir aile seçerle ki bu aile onları bu konuda pek desteklemez ya da önemsemez
Bilgi kaynağının bağlı olduğu ESMA_ÜL HÜSNA’LAR
ALİM
HAKİM
RAB
ZENGİNLİK
”Maddi manevi zenginliği, bolluğu görmeyi ve kullanmayı seçiyorum”
Zenginlik kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde ruhunuz bu kaynağa ve Allah’ın sıfatlarına getirildiğinde:
Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edinKaynağın isimlerine uyumlanmak ve Allah’ın sizi yaratırken sevgiyle sizde var ettiği kaynağının vücudunuzdaki yerini bilmeyi seçin

Zenginlik kaynağı,yaşamla ilgili her türlü bolluğu ifade ederDaha çok maddi bolluk anlamındadırHakkınız olan bolluğu hayatınıza çekmeniz için yapmanız gereken eylemler vardırO zaman ancak bol paraya , maddi birikime ulaşırsınız
Bu kazançları hak ilkelerine uygun hayatınıza çekmeniz lazım
Zenginlik sahip olduğumuz sevgidirBu sevgi önce Yaradan’a sonra kendimize vereceğimizdirSevgi bizde başlıyorKendini sevmeyen,Yaradan’a küs olan kişi başkasını asla sevemez
Zenginlik, yaradılış anından itibaren zaten her şeye sahip olduğunu farketmektir
Zenginlik, yaratıcılığındırDuyguların,hassasiyetindir
Zenginlik , kendi ruhunla işbirliği içinde olmaktır
Zenginlik, Allah’ın meleklerin sana yardım etmesine izin vermektir

Zenginlik, rüyalarını gerçekleştirme arzundurYaradan’ın karşısına seni çıkaracak olan sahip olduğun zenginliklerdir
OL’duğun şelerdirOlanlar değil!!Zenginlik sahip olmadan sahip olacaklarının sana yaşatacağı duyguların toplamıdır
Zenginlik kaynağının bağlı olduğu ESMA_ÜL HÜSNA’LAR
GANİ
MECİD
REZZAK

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com