|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dilekler, esmalar, nurnurdan, olumlamalar |
![]() |
Dilekler, Esmalar Ve Olumlamalar (Nurnur'dan) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dilekler, Esmalar Ve Olumlamalar (Nurnur'dan)Merhaba arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim yar ve yardımcınız olsun ![]() Güç kaynağının bağlı olduğu ESMA_ÜL HÜSNA’LAR: KAFİ MUKTEDİR KAVİ KAYYUM MALİK KEBİR, VARİS SEVGİ ”Sevgi kaynağını kullanıyori beklentisiz sevgiye kendimi açıyorum” Sevgi kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde, ruhunuz bu kaynağa ve Allah’ın sıfatlarına getirildiğinde: Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edin ![]() Kaynağın isimlerine uyumlanmak ve Allah'ın sizi yaratırken sevgiyle sizde var ettiği kaynağının vicudunuzdaki yerini bilmeyi seçin ![]() Anlayış,sıcaklık,yakınlık, şefkat ve merhameti içeren bir kaynaktır ![]() Her ne yapıyorsanız yaptığınız şeyi sevgiyle yapmak ![]() Beklentisiz bir şekilde sevgi vermek ![]() Karşılıksız iyilik yapmak ![]() Kendiniz için değer gördüğünüz herşeyi başkaları için de değer görmek ![]() Yaşadığınız deneyimler için ”NEDEN BEN?” diye sormamak ![]() Allah’dan geleni kabul etmek ![]() Sevgi kaynağının hayatınızda aktif olarak akmasıdır ![]() ![]() ![]() Bağlılıktan kuşku duymak, güvenip açılmamak ![]() Sevgi kaynağının bağlı olduğu ESMA_ÜL HÜSNA’LAR: RAUF AFUVV KERİM BERR HALİM LATİF VEDUD MÜMÜN YARATICILIK ”Yaratıcılık kaynağını kabul ediyor, özel yeteneklerimi kullanmayı seçiyorum” Yaratıcılık kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde, ruhunuz bu kaynağa ve Allah’ın sıfatlarına getirildiğinde: Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edin ![]() ![]() Yaratıcılık, yenilik size ait olan henüz ortaya çıkmamış bir farktır ![]() ![]() Yeni çözümler, anlayışlar ve yajkaşımları ifade eder ![]() Bu yetenek, yemek yapmak de olabilir, şarkı söylemek de ![]() ![]() Yaratıcılık kaynağının bağlı bulunduğu ESMA_ÜL HÜSNA’LAR FALİK FATIR VASİ MUSAVİ BİLGİ ”Sahip olduğum bilgiyi içselleştiriyor, bilgelik durumuna geçmeyi kabul ediyorum ![]() Bilgi kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde,ruhunuzun bu kaynağa ve Allah’ın sıfatlarına getirildiğinde: Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edin ![]() ![]() Bu bilgi içsel biliş halidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgiyi içselleştirmek bize bilgeliğin kapılarını açar ![]() ![]() ![]() ![]() Anlayış , empati kurma, bilgiyi hayır için kullamayı seçmek bu kaynağın sihirli anahtarlarıdır ![]() Bilgi, iki ucu sivri kılıç gibidir ![]() ![]() ![]() Bilgi, kendinden bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynağı bilgi olanlar,okumaya,öğrenmeye,düşünmeye çok yatkın olurlar ![]() ![]() Bilgi kaynağının bağlı olduğu ESMA_ÜL HÜSNA’LAR ALİM HAKİM RAB ZENGİNLİK ”Maddi manevi zenginliği, bolluğu görmeyi ve kullanmayı seçiyorum” Zenginlik kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde ruhunuz bu kaynağa ve Allah’ın sıfatlarına getirildiğinde: Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edin ![]() ![]() Zenginlik kaynağı,yaşamla ilgili her türlü bolluğu ifade eder ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kazançları hak ilkelerine uygun hayatınıza çekmeniz lazım ![]() Zenginlik sahip olduğumuz sevgidir ![]() ![]() ![]() ![]() Zenginlik, yaradılış anından itibaren zaten her şeye sahip olduğunu farketmektir ![]() Zenginlik, yaratıcılığındır ![]() ![]() Zenginlik , kendi ruhunla işbirliği içinde olmaktır ![]() Zenginlik, Allah’ın meleklerin sana yardım etmesine izin vermektir ![]() Zenginlik, rüyalarını gerçekleştirme arzundur ![]() ![]() OL’duğun şelerdir ![]() ![]() Zenginlik kaynağının bağlı olduğu ESMA_ÜL HÜSNA’LAR GANİ MECİD REZZAK |
![]() |
![]() |
|