Zeka Ve Hafıza İçin (Zeki Ve Hafız Esmaları) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeka Ve Hafıza İçin (Zeki Ve Hafız Esmaları)ez-Zeki Zeki (Zeka Sahibi) Olan; Sonsuz Anlayışlı, Herşeyin İçyüzünü Bilen, Herşeyi Kavrayan el-Hâfız Hafız (Koruyucu) Olan; Herşeyi Bütün Ayrıntılarıyla Bilen, Kayıt Altında Tutan arkadaşlar nette bu esmalar ile ilgili yukarıda yazdığım açıklamaları buldum ![]() bu esmalar hakkında daha fazla bilgi edinmek ve varsa okuyan, deneyimleyen arkadaşlardan tecrübe ettiklerini öğrenmek adına bu konuyu açtım![]() ![]() özellikle birşey belirtmek istiyorum burda yazdığım esmayı hüsnadaki Hafiz esması değil Hâfız esmasıdır ![]() ![]() Üstad Bediüzzaman Hzleri de Hafiz ile Hâfız esmalarının birbirinden ayrı olduğunu Risalei nur da belirtmiş ve açıklamasını yapmıştır ![]() ![]() ancak çok ilğimi çeken bir şey var Üstad Hz leri Hâfız esması için "kuvveyi hafızalar bu ismin bir cilvesidir" diye yazmış bu sebeple acaba bu ismi hafızayı kuvvetlendirmek için kullanabilirmiyiz diye düşünüyorum ![]() ![]() bilgisi olan yada deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olurlarsa minnettar oluruzz ![]() SEVGİLER![]() --- Sonraki mesaj --- güncel ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|