Eş-Şehidü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eş-ŞehidüAllahin selami üzerinize olsun Biraz önce kitapdan okudum ve cok ilgimi cekti ve sizlerle paylasmak isdedim Aynen kitapda yazdigi gibi aktariyorum![]() Bu mübarek ism-i celil, asilerin islahi icin okunur ![]() 1 Ana-babasina isyan edenin basindan tutularak ``Ya Şehidü``ism-i celili bir kac defa okunur![]() Kocasina isyan eden kadina karsi okunursada ayni tesiri icra eder ![]() 2 Adedi (319),saati Müşteri`dir Şehitlik mertebesine ulasmak icin okunmasi mücerrebtir![]() 3 Iftiraya uğrayan kimse ``Ya Allahü,ya şehidü``diye gece yarisi (329) defa okursan,Allah Teala onu bu iftiradan kurtar![]() 4 Seher vaktinde(21) defa isyankar cocugun veya kadinin üzerine okunursa Allah Teala onu bu iftiradan kurtarir![]() 5 Haksiz olarak zulme ugrayan bir kimse bir ay müddetle (319) defa okurda ``Ey her şeye şahit olan Allah`im,bana zulmeden![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() den hakkimi al,onu sana havale ediyorum `` derse Allah Teala hakkini ondan alir![]() Sevgili okuyucum,bu isimi celil cok tesirli bir duadir En iyisi o kisiyi affetmek,ahirete havale etmektir![]() 6 Vird olarak okuyanlarin kalplerinde murakabe meyveleri meydana gelir Kaynak:Arif Pamuk Pamuk yayinlari |
|
Eş-Şehidü |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eş-Şehidü*cennet* Nickli Üyeden Alıntı Allahin selami üzerinize olsun Biraz önce kitapdan okudum ve cok ilgimi cekti ve sizlerle paylasmak isdedim ![]() Aynen kitapda yazdigi gibi aktariyorum ![]() Bu mübarek ism-i celil,asilerin islahi icin okunur ![]() Ana-babasina isyan edenin basindan tutularak ``Ya $ehidü``ism-i celili bir kac defa okunur ![]() Kocasina isyan eden kadina karsi okunursada ayni tesiri icra eder ![]() 2 Adedi (319),saati Mü$teri`dir $ehitlik mertebesine ulasmak icin okunmasi mücerrebtir![]() 3 Iftiraya ugrayan kimse ``Ya Allahü,ya $ehidü``diye gece yarisi (329) defa okursan,Allah Teala onu bu iftiradan kurtar![]() 4 Seher vaktinde(21) defa isyankar cocugun veya kadinin üzerine okunursa Allah Teala onu bu iftiradan kurtarir![]() 5 Haksiz olarak zulme ugrayan bir kimse bir ay müddetle (319) defa okurda ``Ey her $eye $ahit olan Allah`im,bana zulmeden![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() den hakkimi al,onu sana havale ediyorum `` derse Allah Teala hakkini ondan alir![]() Sevgili okuyucum,bu isimi celil cok tesirli bir duadir En iyisi o kisiyi affetmek,ahirete havale etmektir![]() 6 Vird olarak okuyanlarin kalplerinde murakabe meyveleri meydana gelir Kaynak:Arif Pamuk Pamuk yayinlari Allah razı olsun cok harika bir baylaşım ellerine saglık sag ol var ol![]() ![]()
|
|
|
|