|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adetleri, burclari, esmalarin, günleri, okuma, yildizlari |
Esmalarin Günleri Burçlari Yildizlari Okuma Adetleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Esmalarin Günleri Burçlari Yildizlari Okuma AdetleriPAZARTESİ YENGEÇ AY El mümin-136 El musavvir -336 El vasi -137 El vedud -20 El batın -62 SALI AKREP-KOÇ MERİH El aziz -94 El cebbar -206 El kahhar -306 El müzill -770 El kaviyy -117 El veli -46 El mümit -490 El vahit -19 El müntakim -630 Ed dar -1001 ÇARŞAMBA İKİZLER -BAŞAK UTARİT El fettah -489 El azim -1020 Malike,l mülk -212 El melik -91 PERŞEMBE YAY - BALIK MÜŞTERİ El kuddus -170 El müheymin -145 El mütekebbir -662 El alim -150 El kabıd -903 Es semi -180 El kebir -232 Eş şehid -319 El hamid -62 El mübdi -56 El kayyum -156 Es samet -134 Et tevvab -409 El muksit -209 El cami -114 El bedi -86 CUMA BOĞA - TERAZİ ZÜHRE El gaffar -1281 El vehhap-14 Er rezzak -308 El basıt -72 El latif -129 El hasib -80 El kerim -270 El rakib -312 El hakim -78 El mecit -57 El hak - 108 El vekil -66 El muhsi -148 El muhyi -58 El vacid -14 El ehad -13 El muğni -1100 En nafi -201 En nur -256 El varis -707 CUMARTESİ OĞLAK - KOVA ZUHAL El halim -680 El hafız -998 El muid -124 El mukaddim -184 El muahhir -846 El zahir -1106 El müteali -551 El rauf -286 PAZAR ARSLAN GÜNEŞ ALLAH -66 Er rahman -298 Er rahim -258 Es selam -131 El halık -731 El bari -213 El hafıd -1418 El rafi -351 El muiz -117 El basır-302 El hakim -68 El adl -104 El habir -812 El gaffur -1286 Eş şekür -526 El aliy-110 El mukit -550 El celil -73 El bais -573 El hay -18 El kadir -305 El evvel -37 El vali -47 El afuvv -156 Zül celali vel-ikram -1098 El ganiy -1060 El mani -161 El hadi -20 El baki -113 El reşid -514 Es sabur -298 Merhabalar sevgili arkadaşlar,dün yapmış olduğum bu paylaşımın altına sebebin ne olduğunu niçin yazdığımı ve nerede nezaman okumamız gerektiğini,bu esmarlardan ne şekilde ne faida göreceğimizi belirtmedim Buda algılanmasında sizlere bazı soru işaretleri bıraktığı için hem konunun güncellenmesi hemde düşüncelerde bulunan soru işaretlerini ortadan kaldırmak için bazı bilgileri sizlere sunarak konuya ek bilgiler vermek istedim Öncelikle yazmamdaki sebeb Esmaü-l hüsna ism-i şeriflerini,yıldızları,burçlarını ve okuma adetlerini bir yere toplayıp ihtiyaç halinde daha kolay ulaşa bilmeniz açısından parça parça bir araya getirmektense uğraşmadan daha kolay bu bilgilere ulaşmanızı düşünerek bunları sizinle paylaştım Burada yazan bilgiler bir birleriyle bir bütündür Esmalar kainatın ve bizlerin var oluşumundaki önemi asla tartışılamaz,yüce yaradan Adem [a s] var ettiğinde meleklerinden secde etmesini istemiş meleklerin secde etmeden önce sordukları soruya "yüce zat" ben ona isimlerimi öğrettim ruhumdan bir parça üfledim deyince sorgusuz sualsiz tüm melekler secde etmişler ibris,in haricinde,ya kainat aklınızın aldığıyla ve alamadıyla bizler için nasıl var edilmiş bu var oluşta o kısacık bir zaman içinde ya Rahman,la ya Rahim,le yaHayy,la ya Kayyum,la var olmamışmı bunlar bizim bile bildiklerimiz bilmediklerimiz ise idirak edemediklerimizdir Esmaların yüce kainatın var oluşundaki parçası ise bizlerde var oluşumumuzdaki esmaların bir parçasıyız,yüce ALLAH hiç bir yarattığı mahluğuna vermediği birşeyi bize vermiş ve koca kainatı o ufacık beynimize yerleştirmiş,bizler yaşadığımız bu var oluşta bu dünyaya gelmemizde her bir insan ayrı ayrı seçilmiştir evet arkadaşlar her birimiz seçilmiş insanlarız ve boş yere bu dünyaya gelmedik mutlak bir sebeble buradayız bu kıymet bilinmelidir Şimdi gelelim esmaların üzerimizdeki etkisine daha üzerimizde keşfedemediğimiz açığa çıkmamış kendilerinin fark edilmesini bekleyen güzellikler var Her insanın doğum zamanı dünyaya gözünü açtığında evrenin düzeni için yer tutan yıldızların çekimi,enerjisi altında gelir,bu enerji altında gözlerimizi açmak o zamanın güzel muhteşem enerjilerini beden enerjimiz olarak çeker alırız ve artık bu enerji herşeyinle herzaman bu dünyadaki görevimiz bitene kadar bizimle beraberdir Bu enerjinin kaynağı bizi var eden O YÜCE ZATTA aittir Bu enerjiler bizlerin ve evrenin var oluşundaki ESMA-ÜL HÜSNALAR,dır Burada paylaşmak istediğim konunun asıl amacı bizlerin zaman zaman ihtiyaç duyduğumuz, üzerimizdeki olumsuz musibetlerin kalkması ruhsal dengelerimizin bozulduğu,maddi durumların bizleri zorladığı ,hayırlı iş açıklarıyla rızkımızın genişlemesi,bedensel rahatsızlıklarımıza çareler ,maneviyatta zorlandığımız zaman ulaşıla bilecek tek merci,yi göstermekti,bizim üzerimizde taşıdığımız bu mübarek esma,ların enerjilerinle bedensel ve ruhsal rahatsızlıklarımızı ortadan kaldırmamız peki ala mümkündür,üzerimize bilerek veya bilmeyerek aldığımız negatif enerjilerden arınmanın en kesin çözümüdür,enerjimizi artırmak daha iyi bir şekilde herşeyi idirak etmek daha doğru kararlar alabilmek bizi sıkıntıya sokan herzaman olumsuz düşüncelerle bizlere vesvese veren tüm olumsuz negatiflikten arınmanın en etkili tedavisidir Buradaki yıldızlarınıza ait esmaları okuyarak şifalarına nail olabilirsiniz Esmaları sadece benim günüm pazar ozamanmı okuyayım demeyin bu esmalar eğer şifa arıyorsanız,olumsuzluklardan arınmak istiyorsanız,beyindeki tembel kalmış beyin hücrelerini daha aktifleştirmek hatta çalışmayanları çalıştırmak,daha önce yanı başınızda var olan güzelliklerin farkındalığını daha iyi idirak etmek için hergün okunmalı ,ama gününün sebebi ozaman zarfında enerjilerinin en yüksek ritme ulaştığı zamandır Bu esmaların tecellileri her günün saatinde gizlidir arayıp bulmak bu şerefe nail ola bilmek bizim elimizdedir buda bunun bir başka boyut kapısıdır Ve lütfen benim adetlerini yazdığım şekilde adetlerle okumayın o adetler özel istisna durumlarda okunması söz konusudur Burada sizlerle paylaştığımla alakası yoktur Sevap olan adetsiz okumak ,kendinize ait esmaları okumanın yanında diğer size ait olmasada ihtiyacınıza göre diyer esmaların okunmasında hiç bir sakınca yoktur,tüm tecelliler ayrı ayrı işler asla bir birine karışmaz ,umarım burada sizlerle paylaşmak istediğimi algılamışınızdır![]() ![]()
|
|
|
|