![]() |
Ne Olur Yardm Allah Rızası İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Olur Yardm Allah Rızası İçinslm kardeşlarim arkadaşlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Olur Yardm Allah Rızası İçincansmake Nickli Üyeden Alıntı slm kardeşlarim arkadaşlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ödemenin tümünü başdan yapma derim ben! ikincisi ise ya kadir ya Allah duası ile bir çok kişi istediğine kavuşdu, kimi aramış mişi dönmüş bu işlere girmeden onu dene bence %80 dediğinde zaten olay bitmiş yani o medyum dönüp dönmeyeceğini bilemiyor mu ama paranın %100 alır kaptırma paranıda ümidinide Allah yardımcın olsun -------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Olur Yardm Allah Rızası İçindurumunu çok iyi anlıyorum öncelikle allah yardım etsin diyorum aynı durumdan basım ağrio ama tek fark bizdede bitmek üzere bende haldır haldır falcı ariom günah olduğunu bile bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|