Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gibiler, hata, yapıyoruz

Ben Ve Ben Gibiler Nerde Hata Yapıyoruz Acaba?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Ve Ben Gibiler Nerde Hata Yapıyoruz Acaba?

burda genelde sevgilileri ile ayrılık yaşayanlar çoğunlukta sanırımben evliyim ve 16 ay bitti eşim gideli4444 okudum çevirgel okudum vedüd okudum 9000 adetgeldiğinde içir dediler ancak 2 damla içirebilmiştim seçim zamanı mecburen denk gelmiştik geçen sene burda hüddam hocanın verdiği bana hesapladığı ebcedle birlikte 3 sabah duha suresini de okudumhani bir tesbih duası vardı besmeleli 12 21 123 321 1234 4321 sürekli başladığınız noktaya geri gidilerek ve giderkende besmele çekilen dua4 saatimi almıştı bunuda yaptımya kadir ya allahbunu da 41 yasin acele bacı ya yasin yasini 4 kere okumakmübinlerde bir dua ile okumaksayısız zikirlerartı 1 yıl olacak namaza başladımşimdi ya latifli tertibe devam ediyorum çünkü tel açtı ama 1 haftadır gene tık yokyani anlayacağınız olmadı mı olmuyor artık ben buna inandımbakım yapan eş dost medyum hepside dönecek diyorbüyüler vardı evimde üzerimizde onları da yok ettimama hala beş parasız bekliyorumaçtığı boşanma davalarını da red ettiama dönmedi 3 yıl bekleyecekmiş otomatik boşanma içinbuyrun siz delirmeyin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com