Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hadimine, ihlasın, ulaşabilirim

İhlasın Hadimine Nasıl Ulaşabilirim???

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar bi hadime ihtiyacım var yani sormak istediklerim var kendimi psikolojik olarak buna hazır hissediyorumihlasın hadiminin diğerlerine göre daha ağırbaşlı olduğunu okudum yani korkuyu azaltabilirmiş zaten korkmuyorum ama daha önce hiç görmediğim için belki çok korkunç göürünürse korkabilirim diye düşündüm ama bu sitede ihlasın hadiminin korkulucak bi hadim olmadığı yazıyorama örneğin ayetel kürs-i nin ki daha sert mizaçlıymışbi de kurandan olduğu için hiç korkmuyorumne olur bilgisi olanlar yardım etsinsygılar
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

çokşeyvar Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar bi hadime ihtiyacım var yani sormak istediklerim var kendimi psikolojik olarak buna hazır hissediyorumihlasın hadiminin diğerlerine göre daha ağırbaşlı olduğunu okudum yani korkuyu azaltabilirmiş zaten korkmuyorum ama daha önce hiç görmediğim için belki çok korkunç göürünürse korkabilirim diye düşündüm ama bu sitede ihlasın hadiminin korkulucak bi hadim olmadığı yazıyorama örneğin ayetel kürs-i nin ki daha sert mizaçlıymışbi de kurandan alıntı olduğu için hiç korkmuyorumne olur bilgisi olanlar yardım etsinsygılar

Hüddam ilmi ile ilgilenip ilgilenmemek sizin tercihinizdir tabii
Ama mesajınızdan ve başlığınızdan biraz acele ettiğiniz hissi uyandı bende
Öncesi ve sonrasında yapmanız gerekenleri biliyor musunuz,konuya ne derece hakimsiniz bilmem ama,
"ihlasın hadimi"diye bahsetmeniz,sizin adınıza endişelendirdi beni

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com