Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, edin, için, rizasi, yalvaririm, yardim

Allah Rizasi İçin Yalvaririm Bana Yardim Edin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mrb arkadaşlar,
Hepinize yardımlarınızı esirgememeniz için yalvarıyorumBen 21 yaşındayım 2 yıl süren bir ilişkim vardıYaklaşık 3 ay önce malesef bittiBen ilk defa aşık oldum il defa bağlandımVe bi ilişki nasıl olur bilmediğim için çok fazla hata yaptımBu kişi benim kocam diyebildiğim bir insandıMalesef ki duyduğum sevginin büyüklüğünün etkisiyle onun oldumO kişiyi hala çok seviyorum ve eli elime deyen ilk kişi olduğu için de başka hiç kimseye odaklanamıyorumHayatımı yola koyamıyorumHastalandım 1 ay içinde 10 kilo kaybettim üzüntüden zafiyet geçirdimHer gün yalvarıyorum AllahımaHer duayı denedim diyemem çünkü forumlarda okuyorum kimileri zararlı olabilceğini söylemişlerYalvarırım bana yardım edinO kişi beni hala seviyor ama bana karşı çok öfkeli bu yüzden dönmüyorYalvarırım bana bildiğiniz tüm etkisi yüksek duaları yazar mısınızŞimdiden Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

YA HALİM-88 :Yarattıklarına son derece yumuşak muamele eden demektirbu isim tahammül edemediğiniz kimselere size a sıkıntı veren insanlara okunursa uyumlu hale getirir size en ufak zararı dokunamaz Allah ismi hürmetine onu yatıştırır uyumlu hale getirir,sinirli olan okursa sakinleşir (asabi olan kimseye asabiyet halinde 88 kez okunursa derhal sakinleşir defalarca denemiştir)ayrıca hayırsız kadın/koca üzerine okunursa halinden vazgeçmek zorunda kalır(bir çok faydası daha var özetle bu isim aileden tutun düşmanlara karşı herkesi sakinleştirip,ıslah eder ve faydalı hale getirir)

affetmesi niyetiyle okursanız Allah dilerse affeder

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

özel_01 Nickli Üyeden Alıntı

YA HALİM-88 :Yarattıklarına son derece yumuşak muamele eden demektirbu isim tahammül edemediğiniz kimselere size a sıkıntı veren insanlara okunursa uyumlu hale getirir size en ufak zararı dokunamaz Allah ismi hürmetine onu yatıştırır uyumlu hale getirir,sinirli olan okursa sakinleşir (asabi olan kimseye asabiyet halinde 88 kez okunursa derhal sakinleşir defalarca denemiştir)ayrıca hayırsız kadın/koca üzerine okunursa halinden vazgeçmek zorunda kalır(bir çok faydası daha var özetle bu isim aileden tutun düşmanlara karşı herkesi sakinleştirip,ıslah eder ve faydalı hale getirir)

affetmesi niyetiyle okursanız Allah dilerse affeder

allah razı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com