Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fısıldanan, kelimeler, kulağıma

Kulağıma Fısıldanan Kelimeler...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kulağıma Fısıldanan Kelimeler...

5 yaşlarında bir gece uykudan bagırarak uyanmışım,

bir süre titreyip duvarda bir yere bakıyormuşum ve sonra hiçbirşey hatırlamıyormuşum

bir süre böyle devam etmiş, muska vs geçmiş,

15 yaşlarımda gece yatarken bir kelime duydum daha uyumamıştım, yerni yatmıştım,

fısıldanan kelimeyi net hatırlıyordum o zamanlar ve gidip sözlüge bakmıştım ve daha önce hiç duymadıgım bu kelimenin "lanet" anlamına geldigini öğrenmiştim osmanlıcamıydı farscamıydı sözlük büyük bir sözlüktü hala annemlerde durur,

çok korktum tabi ki,

arada hocalara gittik muskalar vs yıllar geçti

daha sonra 1 ay kadar önce birkaç kez fenalaştım, gördügüm duydugum birşey yok ama bu fenalaşmalar sanırım beni zayıflattı ve yine vesvese korku vs başladı,

geceleri müthiş bir panik korku uyuyamama halsizlik agırlık işimi gücümü yapamaz hale geldim birkaç hocaya danıştım hepside farklı şeyler diyorlar biri cin musalaltı digeri büyü yapılmış bir başkası sende ugrama var sana asık olmuş,

bir hocanın dediklerine başladım 2i gün bugün, ama hiçbir değişiklik şu an yok, devam da ediyorum

ee hocaların da sonu yok parasız pulsuz kalıcaz bu gidişle,

yorumlarınızı merak ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com