Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, selam

Selam Arkadaşlar

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selam Arkadaşlar

öncelikle bu işlere merakımın amacı bu güçleri kötüye kullanmak değil bu tür konuların dünya üzerinde iyi insanlara iyi alanda yardım edilerek gündeme çıkarılmasını ve insanlara açıklanmasını istememdir bende 5-6 yaşlarında böyle şeyler yaşıyordum cinler keşke bizlere veya içimizden seçilmiş bazı kimselere iyi yönde yardım etseler geleceğimizi gösterseler veya nasıl davranmamız gerektiğinde bize ümit verseler bizde zorluklara karşı ümitsiz olmasak kozlarımızı ona göre oynasak olmazmı tabi bu gücü veya güçlere iyi yönde kullansak ben okadar istiyorumki bunu yürekten inanıyorum ama bana şimdiye kadar öyle bir ışık gelmedi doğrusunu istersen ben bu işe girmek istiyorum ama zarar görmek istemiyorum çünkü çok ezilmiş ve cahil insanlarımız var böyle bir gücün kullanılmasını herkez kaldıramaz keşke onlarla anlaşsak bize hiç zarar vermeseler eğer bu gücü kötüye kullanırsak zarar verseler veya bu alanda biriyle tanışsak yada bize gönüllü yardımcı olsalar manevi ve psikolojik olarak anlatabildimmi ben bunu çok umuyorum ve araştırıyorum birşeyi çok istersen gerçekten olurmuş ve ben birgün bu gücü gerçekten kullanan ve bana öğreten birinin karşıma çıkmasını istiyorum bana verilen bir ödül olarak yanlış anlamayın belki bizde hakkımızda daha iyi karar vermek için bir takım gizli bilgilere erişiriz ve bunu yapan insanlar bizlere yardımcı olsa çok muhtaç olan insanlara örneğin benim gibi düşüncelerim nasıl sizce acaba sitede bu işle gerçekten uğraşan kişiler varmı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com