07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Falcılar,Tarotçular,Medyumlar,Hüddamcılar
bu yukarda belirttiğim insanalr istisnasız cinlerle çalışır hiç biri müslüman olanla çalışmaz genelde falcılar ve tarotçular,kerameti hem kendilerinde hem fincanda hemde kağıtlarda veya su falında ,ritüel ne ise onda zannederler,oysa keramet kendilerinde bulunan diğer boyutun negatif varlıklarındadır sizin bilgilerinizi,sol kulağın iki parmak yukarısındaki kafanızdan vede o bölgede ki bütün bilgilerinizin depolandığı yerden alırlar vede ize okurlar gözlemleyiniz,istisnasız fal bakanlar ve taro bakanlarların hepsi sigara kullanırlar baş ağrısı derdi çekerler,adınada migren koyarlar bilemzler ki negatif varlıklar kendilerini unutturarak onlar güzel bir oyun oynamaktadırlar yine medyumlar ise;size kısaca onları tarif edeyim;bir kocaman ekran tv düşününüz,bir de küçücük bir çocuğun eline kumanda veriniz o çocuk her tasarrufu o tv de(beyinde )uygular ve istediğini yaparsa herşey o çocuğun elinde ise medyumlarda aynıdır istisnasız bu kadar emin konuşuyorum onlar çabuk kızarlar,sinirlerine hakim olamazlar,öfkelenirler,herşeyi ben biliyorum derler vede çok küfrederler
|
|
|