Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
böyleyim

Neden Böyleyim Ben :((

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Neden Böyleyim Ben :((

Arkadaşlar şu sıra cok zor günler geciriyorum hem maddi hem maneviAma daha cok manevi
Nasıl derseniz,kimseyle anlasamıyorum herseye takılıyorum,hep sinirliyim,huzursuzum,sakince düsünüp bişeye karar veremiyorumHiç birseyi kaldıramıyorum,hayatım mahvolacak nerdeyse,yinede umursayamıyorum (Daha saymakla bitmeyecek bu sekilde sorunlar
Ayrıca yıllardır anlımda sebebini bilmediğim bir ağrı varBunun sebebi tam olarak ne bilmiyorumDoktora gittim psikolojik diyorAma elleyine ağrıyı hissediyorum
Eğer bu durumda olup da faydasını gördüğünüz bir dua,okuma vs ne varsa lütfen yardımcı olursanız cok sevinirimŞimdiden Allah razı olsun

--- Sonraki mesaj ---

Arkadaslar hocalara gittim cesit cesit sey yaptırdılar,hiç fayda sağlamadıBen uygulayıp fayda gördüğnüz bişey varsa lütfen banada yazarmısınız Allah rızası için cok ihtiyacım var

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com