Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etsin, lütfen, yardım

Birisi Yardım Etsin Lütfen.

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar son 1 aydır çok zor zamanlar geçiriyorum genede Allahıma bin şükürler olsun daha kötü durumda olan insanlarda varYaşım 18 okul olsun çevremdeki insanlar olsun duygusal ilişkim olsun hepsi birden üstüme üstüme geliyorRuh gibiyim hiç birşeyden doğru düzgün zevk alamıyorum içim hep sıkıntılı kafam hep başka yerlerde çevremdeki menfaatçi insanlar yalan insanlar hepsinden çok sıkıldım kendimden uzaklaştırmak istiyorum yapamıyorum okuldaki son senem hiç bir derse kendimi veremiyorum çok eksiğim var bu şekilde sınavıda kazanıcağımı sanmıyorum gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum bugun en sonunda patladım sinirden ağladım
Gerçekten işe yarayan bi dua vs ne varsa paylaşır mısınız hepinizden şimdiden Allah razı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Öncelikle allah yardimcin olsun Herkesin inisli ve cikisli zamanlari olur Herkes bu dönemi yasar atlatir ve herzamanda yasayabilir bu tür zaman dilimlerini Önemli olan senin insanlardan uzaklasman degil Önemli olan belkide yalniz kalip neoluyor deyip gelecegine bakmandir Zaman herseyin ilacidir Benimde böyle dönemlerim oldu bende yalniz kalip düsünmeyi tercih ettim ve hayatimda en güvendigim dost dedigim insanla sorunlarimi paylastim Bence senin yapman gerekende bu olmali ya ailenden yada dost cevrenden güvenebilecegin birine sorunlarini anlatip paylas derim Inanki zamanla hersey düzeliyor Okuyacagin dua aslinda hic önemli degil önemli olan Allaha siginip ellerini acip yalvarmandir Umarim en kisa zamanda düzelirsin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Gokhanua Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar son 1 aydır çok zor zamanlar geçiriyorum genede Allahıma bin şükürler olsun daha kötü durumda olan insanlarda varYaşım 18 okul olsun çevremdeki insanlar olsun duygusal ilişkim olsun hepsi birden üstüme üstüme geliyorRuh gibiyim hiç birşeyden doğru düzgün zevk alamıyorum içim hep sıkıntılı kafam hep başka yerlerde çevremdeki menfaatçi insanlar yalan insanlar hepsinden çok sıkıldım kendimden uzaklaştırmak istiyorum yapamıyorum okuldaki son senem hiç bir derse kendimi veremiyorum çok eksiğim var bu şekilde sınavıda kazanıcağımı sanmıyorum gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum bugun en sonunda patladım sinirden ağladım
Gerçekten işe yarayan bi dua vs ne varsa paylaşır mısınız hepinizden şimdiden Allah razı olsun

herşey geçer zamanla kardeşimbak kendinde söylemişsin benden daha kötü durumda olanlar var diyediğer arkadaş da güzel nasihatlerde bulunmuşherkesin böyle sıkıldığı herşeyinin ters gittiği zamanlar olurama hayat buadı üstünde imtihan dünyasıbelki bu boşluğun kendi içne yönelmen için,rabbine yakınlaşman için bir vesiledirhayatta yaşadığımız hiçbirşey boşuna değilkendini mutlu edecek şeylerle uğraşbide hergün az az da olsa 4444 tefriciye yi okumanı tavsiye ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com