![]() |
Lütfen Yardım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Yardımmerhaba ben yıllardır içimdeki sıkıntı başıma gelen talihsizliklerle yaşamaya alıştım ama artık dayanamıyorum allahıma sığınıyorum biraz iyi olup kendimi toparladığımda herşey tekrar en kötüye dönüyor iyi olan kötü oluyor 7 yıllık evliyim küçük bir bebeğim var şuan ona bakabilecek bile durumda değilim sürekli başımda kötü olaylar belalar kazalar 15 gündür çok kötü günler yaşıyorum geceleri korkarak uyanıyorum sürekli huzursuzum sanki bir göz sürekli üzerimde sürekli kazalar hastalıklar aynı gün içinde sağ elim kesildi sol elim çok ağır yandı elim yanık olduğu için bebeğime bile bakamıyorum başkalarından yardım alıyorum en çokda beni bu konu üzüyor ve beni bu siteye kadar getirdi bebeğimde doğduğu günden beri çok huzursuz sürekli düşüyor gözümün önünde sanki bebeğim dayak yiyor daha 2 aylıkken düştü ve kafatası kırıldı allahıma binlerce kere şükürler olsun bebeğime bişey olmadı allahım bana bağışladı ama sürekli bebeğimin başınada bu tür kazalar geliyor bilmiyorum ne yapacağımı sürekli ağlıyorum en çokda bebeğimin zarar görmesi beni üzüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Lütfen Yardım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Yardım2 aylıkken yere düştü kafası kırıldı demişsin nasıl oluyor bunlar anlayamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|