Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lütfen, yardım

Lütfen Yardım

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Yardım

merhaba ben yıllardır içimdeki sıkıntı başıma gelen talihsizliklerle yaşamaya alıştım ama artık dayanamıyorum allahıma sığınıyorum biraz iyi olup kendimi toparladığımda herşey tekrar en kötüye dönüyor iyi olan kötü oluyor 7 yıllık evliyim küçük bir bebeğim var şuan ona bakabilecek bile durumda değilim sürekli başımda kötü olaylar belalar kazalar 15 gündür çok kötü günler yaşıyorum geceleri korkarak uyanıyorum sürekli huzursuzum sanki bir göz sürekli üzerimde sürekli kazalar hastalıklar aynı gün içinde sağ elim kesildi sol elim çok ağır yandı elim yanık olduğu için bebeğime bile bakamıyorum başkalarından yardım alıyorum en çokda beni bu konu üzüyor ve beni bu siteye kadar getirdi bebeğimde doğduğu günden beri çok huzursuz sürekli düşüyor gözümün önünde sanki bebeğim dayak yiyor daha 2 aylıkken düştü ve kafatası kırıldı allahıma binlerce kere şükürler olsun bebeğime bişey olmadı allahım bana bağışladı ama sürekli bebeğimin başınada bu tür kazalar geliyor bilmiyorum ne yapacağımı sürekli ağlıyorum en çokda bebeğimin zarar görmesi beni üzüyor diyebilirsiniz sen kötü bir insanmısınki bunlar başına geliyor hayır asla değilim her zaman çevremdeki insanlara yardım etmişimdir kimseyi incitmemeye özen göstermişimdir kimsenin malına parasına el sürmemişimdir çevremde sevilen takdir edilen bir insanım çevremdeki insanlarda üzülüyorlar benim bu şansızlıklarıma yıldızın çok düşük nazar alıyorsun diyorlar ama bilmiyorum ne oluyor bana evimde huzurum kaçıyor sürekli bir karabaulut üzerimizde ne olur biri bana bir akıl versin kendimi ve ailemi korumak için ne yapmalıyım lütfen sesimi duyun çok kötü durumdayım kafam çok karışık acı çekiyorum dertlerime derman olacak bilgiye sahip olanlar benden esirgemisin
Alıntı Yaparak Cevapla

Lütfen Yardım

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Yardım

2 aylıkken yere düştü kafası kırıldı demişsin nasıl oluyor bunlar anlayamadımMadem bakmakta güçlük çekiyoorsun,engellerin var etrafında sana yardımcı olabilecek hiçkimse yok mu? Annen,kayınvaliden,komşuların en önemlisi eşin? Bebeğinin başından Kur-an'ı Kerim i eksik etmeBebeğinin sağına,soluna,altına,üstüne etrafına ayet-el kürsi okuyup üfleFelak ve nas surelerini 7şer kere oku,üfle Gerçekten durumunda samimi isen çok üzüldümAllah yardımcın olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com