Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyüden, kurtarın

Büyüden Kurtarın...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyüden Kurtarın...

selam arkadaşlar siteyi rastgele buldum sizden Allah rızası için yardım istiyorum bundan 15 sene evvel yapılan bir büyünün sıkıntısını ailece çekiyoruz bir kadın tarafından babamı ellerinde oynatıyorlar çok mükemmel bi aileyken hem manen hemde madden çökerttiler temsilde hata olmaz cennet asa bi ailemiz vardı mahfettiler kadın alalen yaptığını sölüyor bi kaç hocaya gittik ama malesef malum biliyorsunuz sadece para dönüyor netice alamadık çok hanım bi anneye sahibiz gözümüzün önünde eridikçe kahroluyoruz imtihan deyip sabrediyoruz ama olmuyor kadının kendine çekmesini bırakın babam dört erkek kardeşim ve annemle uğraşıyor sıkıntı verip gidiyor madden doğru dürüst anneme bakmıyor ayreten ufak kardeşimi şuursuz hale getirdiler oda hepimiziden nefret ediyor sanki cinli gibi ALLAH Rızası için RESULULLAH Aşkı için yardım edinn
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com