Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acil, çok, lütfen, yardim

Çok Acil Yardim Lütfen

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Acil Yardim Lütfen

Selam arkadaslar bu siteye üye olmadan hep bakiyorum cok güzel site hazirlamislar hatirlayanin ellerine saylik

arkadaslar sizler benden cok yeteneklisiniz benim bir problemim var bana yardimci olursaniz cok sevinirim

ben almanyada yasiyorum bir alman kizini cok seviyorum hemde deligibi onun beni sevmesi icin bir vefkmi yoksa cok etkili bir dua ariyorum benim niyetim cok citti onu müslüman bile yapmak istiyorum allahiin askina peygamber askina bana yol gösterim eyer burda bana yazamayan olursa özel msnmide veririm yardimci olan kisiye cok seviyorum o güzeli

Alıntı Yaparak Cevapla

Çok Acil Yardim Lütfen

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Çok Acil Yardim Lütfen

merhaba benim bildiğim Salât-ı Tefriciye duası var,içten ve inanarak okuyan herkesin Allah'ın izniyle dileği kabul olur Ben Türkçe'sini yazıyorum ama siteden arapçasıyla ânlamına da bakmanızın faydası var
Başka türlü dualarda var onlara da bakabilirsiniz

''Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâ’mmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil’ugadü ve tenfericü bihil’kürabü ve tükdâ bihil’havâicü ve tünâlü bihirrağâibü ve husnül’havâtimi ve yüstesgal’ğamâmü bivechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihî fî külli lemhatin ve nefesin biadedi külli mâlûmin lek ''

SALÂT-I TEFRİCİYE OKUMANIN ÂDÂBI-USÛL VE ŞEKLİ
4444 defa salât-ı Tefriciye okumak isteyen bir müslüman önce bir karar verirHangi haceti(dilek ve muradı)için bu duayı okuyacakBu duanın sebebiyle düşmüş olduğu sıkıntıdan bunalımdan kurtulacakBu niyetle hareket eden kimse, önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalıNamazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir Tövbe ve istiğfar, Cenab-ı Hak'tan affını dilemektir ki, Cenab-ı Hakk'ın kapısından başka varılacak kurtuluş kapısı olmadığını itiraf etmektirİşte bu mana ile bir kulun,Allah'a tövbe ve istiğfar etmesi,Yüce Rabbi'nin rızasına ermeye bir vesile oluyor
Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır
4444 defa salât-ı Terficiye okumaya niyet eden hacet sahibi artık kendisini derlemiş toplamış ve Yüce Rabb’inin huzuruna çıkmıştır Dileklerini Allah’tan başka verecek kuvvet yokturBöyle güzel bir düşünceden sonra muradı ne ise niyet eder,onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz ederBütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur ve hemen salevata başlar

Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar
İlk başlangıçta bu şekilde edebe,saygı ve hürmete uygun bir şekilde okumaya başlanan salât-i Terficiye bir kaç gün içinde 4444 sayıya tamamlanırAma ilk başlarken iki rekat namaz kılıp,100 kere tövbe,istiğfarla başlanır Artık vakit buldukça belirtilen sayı tamam olurHer ne zaman vakit bulunursa okunurOtururken,yatarken,her şekilde okunabilirÖnemli olan sayıya tamamlamaktır
4444 defa okuyup bitirince de hacet için okunmuşsa:
‘‘Yâ Rabbî!Okuduğum bu salavât-ı Şerîfe hürmetine dileklerimi,şu şu muradımı ver…’’ diye Cenâb-ı Hakk’a ayrıca dua ve niyazda bulunulurKimin sıkıntısı,muradı varsa hemen salât-ı Tefriciye’ye sarılsınBiiznillâh dilek ve arzusu gerçekleşecektir

tabi Allah'tan hayırlısıyla dileyin inşallah muradınıza hayırlısıysa kavuşursunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com