Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
faydanıza, geçmezseniz, okumadan

Okumadan Geçmezseniz Faydanıza

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Okumadan Geçmezseniz Faydanıza

merhaba arkadaslarben bu forumun cok eskı uyelerındne bırıyımdaha evvel sivri dilim yüzünden falan iki kez yanılmıyorsam banlanmıştım bakıyorum konulara ve sorulara vallahi kendimi zor tutuyorum inanin konuşmamak içinherkesi derdi var,hele ki aşk acısı ayrılık acısı ne demektir çok iyi biliyoruz artıkancak deneyimli arkadaşların sizlere yardım etmesine izin verin bu duayı deneyip sonuc aldınız mı? ne kadar zamanda oldu? bir kere mi okunacak gibi saçma sapan cümleleri literatürden kaldırın artık!!! birincisi hiçbir dua bir defa okumakla etkili olmaz hasta oldugunuzda en az bır hafta kullanırsınız değil mi?? çünkü duanın kabul şartlarından biri ibadette devamlılık ve niyette ısrarcı olmaktırikinci söyleyeceğim şey şu: dua saatleri bu konuda da cok soru geliyorhangi saat falancogu kızı ay saatı ve ay takvımınden habersızolsun bu sorun değilbunlar az ınsanın bıldıgı ve daha da azının uyguladıgı yöntemlerdirsiz beni dinleyinkendim tecrübe ettim başardım,tecrübe ettirdim başarttım seher vakti,yatsı namazı sonrası,gecenin ikinci üçte birinden sonraki vakit denilen zaman (ki seher vaktıdır kendısı)gecenin ilk üçte birinden sonrasıcuma günü sela vakti,persembe yatsıdan sonrası,persembe ıkındı ıle aksam arası,pazartesı gunes dogmadan hemen önce(ki aslındahaftaiçi hergün güneş dogmadna evvelki vakit) bu zamanları temel ediningüzel bir koku yakınertemiz giyinindişleriniz ve elleriniz mutlaka tertemiz mis gibi olsunniyetinizi tüm kalbinizle isteyin ve yüce rabb in bunu verecegını kesınlıkle unutmayın!!! o karıncanın kalp atısını duyuyor sizi mi duymayacak,,zor diye birşey yokturimkansızsa zaman alırbunları yapın ama ama ama kesinlikle uyarıyorum öncelikle sizin için hayırlı olup olmadıgını ögrenmek ıcın istihare edin sonrasında da dediklerimi uygulayın bakalımhadi allah herkesin hayırlı kısmetlerini versin inşsaygılar
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com