Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açmama, edin, gözümü, kalp, yardım

Kalp Gözümü Açmama Yardım Edin.

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalp Gözümü Açmama Yardım Edin.

Selamun Aleykum arkadaşlar forumunuzu bir süredir takip ediyor özelliklede bu bölümü okuyordum şimdi ise üye oldum merabalar

Benim sizden yardım istediğim konu şu; Ben kalp gözümü önce Allahın izni sonra sizin yardımınız ile açmak istiyorumOkuduklarım kadarıyla,Günde 13000 Ya Nur çeken veya Ya Basir değişiyor işte vs vs Zikiredenlerin kalp gözü açılır diyeAma ben temkinli olmak için hemen zikretmedim Çünkü her duanın özelliği, her virdin özelliği ayrı diye okudum Yanlış vird edersin başına kötü şeyler gelir diyorlarSanırım bu forumda bu işleri iyi bilen ve Bu işlerle ilgilenen bilgili hocalarımız var

Yani bana bir vird önerin onu yapayımda kalp gözüm açılsınBeni açtığınız konulara yönlendirmeyin ne zamandır bu forumu takip ediyor ve neredeyse Bu garip varlıklar ve garip olaylar + duarla ilgili tüm konuları sıkılmadan okudumYani sizin yönlendireceğiniz virdleri ben biliyorum

Bana iyi bir vird önerinki en kısa zamanda kalp gözüm açılsınKalp gözün açılınca dayanabilicekmisin demeyin kaldırabileceğim ciddi bir biçimde inanıyorumİlk başlarda bana musallat olacakları deniyorduBen onlarla baş ederim HzAlinin dediği gibi ben onlara yeterim

Şimdi bana bir vird önerin açılabileceği en kısa zamanda kalp gözüm açılsınBaştan savuşturma değilde şöyle neler yapacağımı yemek tarifi gibi anlatırsanız sevinirimŞu ilerdeki 25 gün vird için uygunum

Ha bir soru daha Ben kalp gözüm açıldıktan sonra virdi bıraksam geri kapanırma kapanmasını istemiyorumda

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com