![]() |
Lütfen Yardım Edin..Lütfennn |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Yardım Edin..LütfennnArkadaslar sizn için basit ve sıradan olsada bnm için cok büyük sorun bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Svglimle , hayatta ugruna tüm ailemi karsıma alabilecegim , agzından cıkck tek bi kelimeyle ugruna canımı verecegm kisiyle iliskimiz hiç bi problem yokken bi anda bozuldu ( inanın mahvoldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anlasamıyoruz falan diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sitede sevgi ve muhabbet için dualar bölümüne baktım fakat yapıpta sonuç alamadığını yazan arkadaşlar umudumu kırdılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Yardım Edin..Lütfennnunutursun için yana yana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bırak gitsin en azından gururun sende kalsın kendini boşuna yıpratma derim olan sana olur sen şuan kendini parçalıyosun kimbilir o ne yapıyo ? yinede kararlıysan gururunu hiçe sayıp hala onunla olmak istiyosan sana tavsiyem 4444 salatı tefriciye oku senin için hayırlıysa Allahın izniyle mutlaka olur ![]() ![]() ![]() sakın büyüye falan bulaşma kısmetinde varsa Allahın duaları yeter ![]() ![]() ![]() Allah yardımcın olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Yardım Edin..Lütfennnsimdi cok ozur dileyerek kendimce merak ettigimi dile getirmek istiorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hepside kendi fikrim katilmamayabilirsinde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Yardım Edin..LütfennnBu tarz durumlarda en sık karşılaştığım ve sevmediğim bir laftır değmez lafı ama mecburen burda kullanmak zorundayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Yardım Edin..Lütfennnhakasigi Nickli Üyeden Alıntı Bu tarz durumlarda en sık karşılaştığım ve sevmediğim bir laftır değmez lafı ama mecburen burda kullanmak zorundayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ünzile cim ![]() ![]() ![]() ![]() HANGİ GECE SABAHA ERMEDİKİ ![]() ![]() ![]() sabret canım Allah yardımcın olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Yardım Edin..LütfennnCanım kaçan kovalanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Yardım Edin..LütfennnSevgili arkadaşım durumuna üzüldüm gerçekten ama kısa bir şey yazmadan edemiyorum ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() ![]() Boş ver isyan etmeyi sığın Rabbime ve en hayırlısını iste, inan verecektir ![]() |
![]() |
![]() |
|