Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edinlütfennn, lütfen, yardım

Lütfen Yardım Edin..Lütfennn

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaslar sizn için basit ve sıradan olsada bnm için cok büyük sorun bu gercekten ne yapacagımı sasırdımyasamaya gücüm kalmadı yasama sewincimi dayanagımı kayettm artık lütfn yardm edin

Svglimle , hayatta ugruna tüm ailemi karsıma alabilecegim , agzından cıkck tek bi kelimeyle ugruna canımı verecegm kisiyle iliskimiz hiç bi problem yokken bi anda bozuldu (
inanın mahvoldumyemeden içmedn kesldim sanki bedenm bnm değilmiş gbii biraz benim kıskanclıklarım birazda onun herseye cok rahat davranması nedeniyle ayrıldı benden
anlasamıyoruz falan diye 15gün sonra terar devam ettik ama benmle arkadasının hatrı için devam etmiş ben her gece arkadasına anlatıyordum cok sevdigimi falan arkadasıda hatrım için devam et kız cok üzülüyo dmiş barıstıımız gün cok kavga etti bnmle cok agladım arkadası baska bi telefon numarasıdn sevgimi işletti ve eski cıktıgını sevdğini ve bnmlede arkadasınn hatrı için devam ettiğini söyledi mahvoldum dyanıcak gücüm kalmadı artık benden cok nefret ediyo bnm için onun konusu kapandı artık imkansız gibisinden konusuyo Allah rızası için yardım edin son umudum sizlersinizne gerekiyorsa yaparım yemeden içmeden kesildim inanın agzıma sigara vurmazdm artık günde 1-2 paket bitiriyorum cevabınızı bekliyorum lütfen yardım edin

Sitede sevgi ve muhabbet için dualar bölümüne baktım fakat yapıpta sonuç alamadığını yazan arkadaşlar umudumu kırdılar Artık vakit kaybetmek istemiyorum Lütfen ciddiye alın beni yalvarırım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

unutursun için yana yana
bırak gitsin en azından gururun sende kalsın kendini boşuna yıpratma derim olan sana olur sen şuan kendini parçalıyosun kimbilir o ne yapıyo ?

yinede kararlıysan gururunu hiçe sayıp hala onunla olmak istiyosan sana tavsiyem 4444 salatı tefriciye oku senin için hayırlıysa Allahın izniyle mutlaka olur
sakın büyüye falan bulaşma kısmetinde varsa Allahın duaları yeter

Allah yardımcın olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

simdi cok ozur dileyerek kendimce merak ettigimi dile getirmek istiorumrabbine yalvarmak secdede goz yasi dokmek varken hadi o zor geliorsa bu sitede bir suru dua varken insanlar neden yana yana yardim yedinnnnn yetisin sevgilimden ayrildim diorki herkesin olmadi diyipde umudunu kirmasina izin verme onlarinki kabul olmadi diye seninkidemi olmayacak yanisevgilini allahdan baska sana kim dondure bilirki baska? ya ac elini yana yana dua et tamam anliorum durumun cok kotudur cok aci icindesin ama aciyi verenden iste dermanini ona yakar mesela koy basini seccadeye gerekiorsa agla saatlerce kardesim illaki muhabbet duasimi gerek icten yana yana duan yakarisinda yeter OnaGUVEN RABBINE o seni mukafatlandirir

hepside kendi fikrim katilmamayabilirsindepaylasmakda yarar vardir diye dusundum sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Bu tarz durumlarda en sık karşılaştığım ve sevmediğim bir laftır değmez lafı ama mecburen burda kullanmak zorundayımSevgili kardeşim orda burda senin hakkında bitti kesinlikle olmaz diyen biri için ne diye kendini yıpratıyorsunYalnız değilsin YARADAN sana YAR çekil bir köşeye ser seccadeni ağla ALLAH'a ağla ona yalvar ama onu kazanmak için değil ALLAH'a yakın olmak içinKusura bakma kimse dünyanın merkezi değilO senden kaçtıkça sen ona bağlanıyorsun Haa illa ki bişeyler yapıcam dua edicem diyorsaan bi istihare yap bak bakalım ALLAH rüyanda sana ne gösteriyor hayırlımı şerlimi olduğunu gör Ya FETTAH oku Ya SELAM oku yüreğin hafiflesinNamaz kılıyormusun bilmiyorum ama kılmıyorsan namaza başla inşaALLAHSigaraya başlayıp derde yaklaşacağiına namaza başla ALLAH'a yaklaşBende çok muhabbet duası okudum umudun kırılmasın ama sevdiğim başkası ile nişanlandı düşünkü ben nişanına bile gittim bunu bile yaşadım ama ALLAH büyük ben O'na sığındım sende öyle yapherşey düzelicek inşaALLAH Hangi gece sabaha ermediki????????
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

hakasigi Nickli Üyeden Alıntı

Bu tarz durumlarda en sık karşılaştığım ve sevmediğim bir laftır değmez lafı ama mecburen burda kullanmak zorundayımSevgili kardeşim orda burda senin hakkında bitti kesinlikle olmaz diyen biri için ne diye kendini yıpratıyorsunYalnız değilsin YARADAN sana YAR çekil bir köşeye ser seccadeni ağla ALLAH'a ağla ona yalvar ama onu kazanmak için değil ALLAH'a yakın olmak içinKusura bakma kimse dünyanın merkezi değilO senden kaçtıkça sen ona bağlanıyorsun Haa illa ki bişeyler yapıcam dua edicem diyorsaan bi istihare yap bak bakalım ALLAH rüyanda sana ne gösteriyor hayırlımı şerlimi olduğunu gör Ya FETTAH oku Ya SELAM oku yüreğin hafiflesinNamaz kılıyormusun bilmiyorum ama kılmıyorsan namaza başla inşaALLAHSigaraya başlayıp derde yaklaşacağiına namaza başla ALLAH'a yaklaşBende çok muhabbet duası okudum umudun kırılmasın ama sevdiğim başkası ile nişanlandı düşünkü ben nişanına bile gittim bunu bile yaşadım ama ALLAH büyük ben O'na sığındım sende öyle yapherşey düzelicek inşaALLAH Hangi gece sabaha ermediki????????

Ünzile cimbak arkadaşım ne güzel anlatmış
HANGİ GECE SABAHA ERMEDİKİ!!!
sabret canım Allah yardımcın olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Canım kaçan kovalanır Birde öyle dene bakalım nasıl olacakArkadaşınız seni onu ne kadar sevdiğini anlatınca kıymete binmiştirİnadına mutlu görün bakımlı ol,arkadaşına bile öyle görünSilkelen kendine gel bu moralsizlikle ancak negatiflik çekersin,kafanı rahatlatmaya çalış ve bunun için kendine dua et Eğer o sana yazılmışsa ne kadar kaçarsa kaçsın gün gelir peşinden koşar ama önce kendini sev, hiçkimse senden önemli değil İnşallah herşey gönlünce olur
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Sevgili arkadaşım durumuna üzüldüm gerçekten ama kısa bir şey yazmadan edemiyorum
1- seni sevmediğini bu kadar haykırarak bitti diyenin arkasından neden bu kadar inat ve ısrarla dönsün diyorsun anlamadım
2- ne demek sevgi ve muhabbet dua bölümüne baktım, yok sonuç almadılar umudum kırıldı, kimin duası ne zaman kabul edilir biz bilmeyiz, hayırsız olana belki dua ediyoruz, belki Rabbim kaderinde başka bir plan yaptı senin için çok daha hayırlı olanı sana verecek
3- hakasigi isimli arkadaşımız aslında yazılması gereken her şeyi yazmış
4- bir büyüğün olarak hiçbir zaman aileni her hangi bir insan için karşına alma, inan bana herkes gider zor durumda ama ailen hep yanında olur Yaptığını onaylasalar da, onaylamasalar da

Boş ver isyan etmeyi sığın Rabbime ve en hayırlısını iste, inan verecektir Allah'a emanet ol

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com