Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayetel, başaramadım, kürsiyle

Ayetel Kürsi'yle De Başaramadım...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayetel Kürsi'yle De Başaramadım...

hayatımda bu kadar çok ayetel kürsi okumamışımdır, 2 aydır okuduğum kadar evet 11 senedir çocuk sahibi olabilmek için uğraşıyoruz defalarca tüp bebek denedik dünyalar kadar ayetler, sureler, selavatlar, yasinler,vs okudum okudum okudum sonuç negatif, ama son 2 aydır 10000 tane ayetel kürsü okuyarak istedim(bu arada selavat, tefriciye,vs de okudum) ne oldu biliyormusunuz sonuç yine negatif , anlayamıyorum çözemiyorum şimdi diyceksinizki bu dünyada vermemiş ahrette verir (bunu söylememenizi özellikle rica ediyorum) bir de istihareye yatıyorum olumlu görüyorum, ben neyi eksik yada yanlış yapıyorum ben deli olucam ney yanlış sebep ne bir anlayabilsem bu arada belirteyim ben bu sonuç karşısında hiç asilenmedim lütfen akıl verin bana
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com