Minik Bir Bebek İçin Lütfen Bakın... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Minik Bir Bebek İçin Lütfen Bakın...slm arkadaslar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kız kardesim 18 yasında ve salı günü dogum yaptı ![]() ![]() kayınvalidesi anneme anlatmasa hasta oldugunu bilemeyecektik![]() ![]() ![]() kendi kendine vesvese veriyor![]() aklına olmadık seyler takıyor![]() ![]() ![]() hamileliğinin 3 ayında tuvalete girince küçük idrarını ayagına sıcrattıgını düşünmüş![]() ![]() sonra acaba baska yerlerime bulaştımı diye her yerinden süphe etmiş![]() ![]() elini her degdiği yeri pis zannediyor![]() ![]() biyere dokunamıyor![]() ![]() banyodan saatlerce cıkmıyormuş![]() ![]() eli ayagı yara olmuş yıkamaktan![]() ![]() ![]() elini hiç bir yere sürmüyor lambayı bile kapatmıyormuş cünkü oaraya degse hemen elini yıkamak geliyormus ve elini yıkamak saatlerini alıyormus ![]() ![]() banyoyu kilitleyince kimse cıkaramıyormus kendimi kaybediyorum dışarı cıkmayı unutuyorum gelin beni alın banyodan diyormus ama bonyoya gelince cık diye bu seferde herkesi azarlıyormuş![]() ![]() ![]() ben daha dün ögrendim nerdeyse 6 ayır bu durumdaymışş![]() ![]() ![]() ![]() biz üzülmeyelim diye söyletmemiş ![]() ![]() esinin ailesiyle aynı evde oturuyorlar![]() herkes perişan olmuş![]() hocaya götürmüşler hoca nazar var demiş 5 gün okumus gecmemiş![]() ![]() doktora götürmüşler hamile bişey yapamam demiş![]() ![]() ![]() elim pislenecek diye dısarı cıkmıyormus ![]() ![]() günde 6 7 defa üstünü değiştiriyormuş![]() hergün yatagını carsaflarını yıkatıyormus![]() ![]() her fırsatta banyo yapıyormus![]() ![]() ![]() namaz kılan kardesim acaba üstüm pismi bi yerime pislik kir bulaştımı diye namazdan cıkıp abdest alıyormuş ![]() 3 4 saattte kılamıyormus ve en sonunda günaha giriyorum diye namazıda bırakmış![]() ![]() ![]() suan logusa![]() ![]() korkuyorum cocuguda silmeye kalkısacak diye![]() ![]() eli ayagı yara olmus,cocugadaa aynısı yapacak diye yalnız bırakmamaya calısıyoruz![]() ![]() aynı hasatlıga yakalanan yada hangi dualarla gececeğini bilen arkadaslar varsa yazsınlar lütfen ![]() kardesim bizim bildiğimizi bilmiyor arkadan yapacagım yada bu uygulamayı logusallar yapamıs diye kandırıp yaptıracagım![]() belki benim bişeyim yok diye yaptırmaz yada ailesine kızabilir neden anlattınız diye![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben burdaki duaları okuyacagım ama kendininde okuması lazım![]() korkuyotrum ters bişi yapacagım diye![]() ![]() doktor dogumdan sonra atlatır beliki demiş ama atlatamadı![]() ![]() fırsat buldukca banyoya atıyor kendini![]() ![]() ona caktırmadan baktım kac defa yıkadı elini eli havluya degdikce yıkadı cesmeyi kapatırken peceteyle kapatıyormuş![]() ![]() banyoya girincee cocuguda unutuyor tabi![]() ![]() ![]() ![]() bilen varsa mübarek gün askına yardım etsin ![]() ![]() ![]() ![]() not:::konumu silmeyin ![]() ![]() biliyorum burda bi cok dua var ama ben arkadan okuyacagım yada ona okutacagım ![]() ![]() logusa kadın hersey yapılmaz hersey okunmaz benim yüzümden bişi olsun istemem![]() ![]()
|
|
|
|