Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakın, bebek, için, lütfen, minik

Minik Bir Bebek İçin Lütfen Bakın...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Minik Bir Bebek İçin Lütfen Bakın...

slm arkadaslar

kız kardesim 18 yasında ve salı günü dogum yaptıkayınvalidesi anneme anlatmasa hasta oldugunu bilemeyecektikkendi kendine vesvese veriyoraklına olmadık seyler takıyor

hamileliğinin 3ayında tuvalete girince küçük idrarını ayagına sıcrattıgını düşünmüşsonra acaba baska yerlerime bulaştımı diye her yerinden süphe etmişelini her degdiği yeri pis zannediyorbiyere dokunamıyorbanyodan saatlerce cıkmıyormuşeli ayagı yara olmuş yıkamaktan

elini hiç bir yere sürmüyor lambayı bile kapatmıyormuş cünkü oaraya degse hemen elini yıkamak geliyormus ve elini yıkamak saatlerini alıyormusbanyoyu kilitleyince kimse cıkaramıyormus kendimi kaybediyorum dışarı cıkmayı unutuyorum gelin beni alın banyodan diyormus ama bonyoya gelince cık diye bu seferde herkesi azarlıyormuşben daha dün ögrendim nerdeyse 6 ayır bu durumdaymışş

biz üzülmeyelim diye söyletmemiş esinin ailesiyle aynı evde oturuyorlarherkes perişan olmuşhocaya götürmüşler hoca nazar var demiş 5 gün okumus gecmemişdoktora götürmüşler hamile bişey yapamam demiş

elim pislenecek diye dısarı cıkmıyormusgünde 6 7 defa üstünü değiştiriyormuşhergün yatagını carsaflarını yıkatıyormusher fırsatta banyo yapıyormus

namaz kılan kardesim acaba üstüm pismi bi yerime pislik kir bulaştımı diye namazdan cıkıp abdest alıyormuş3 4 saattte kılamıyormus ve en sonunda günaha giriyorum diye namazıda bırakmışsuan logusa korkuyorum cocuguda silmeye kalkısacak diyeeli ayagı yara olmus,cocugadaa aynısı yapacak diye yalnız bırakmamaya calısıyoruz

aynı hasatlıga yakalanan yada hangi dualarla gececeğini bilen arkadaslar varsa yazsınlar lütfenkardesim bizim bildiğimizi bilmiyor arkadan yapacagım yada bu uygulamayı logusallar yapamıs diye kandırıp yaptıracagımbelki benim bişeyim yok diye yaptırmaz yada ailesine kızabilir neden anlattınız diye

ben burdaki duaları okuyacagım ama kendininde okuması lazımkorkuyotrum ters bişi yapacagım diyedoktor dogumdan sonra atlatır beliki demiş ama atlatamadıfırsat buldukca banyoya atıyor kendiniona caktırmadan baktım kac defa yıkadı elini eli havluya degdikce yıkadı cesmeyi kapatırken peceteyle kapatıyormuşbanyoya girincee cocuguda unutuyor tabi

bilen varsa mübarek gün askına yardım etsin

not:::konumu silmeyin biliyorum burda bi cok dua var ama ben arkadan okuyacagım yada ona okutacagım logusa kadın hersey yapılmaz hersey okunmaz benim yüzümden bişi olsun istemem

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com