![]() |
Dualar Farklı Anlamlara Gelebilir Mi??? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dualar Farklı Anlamlara Gelebilir Mi???dün akşam arkadaşım ile konuşurken bazı şeyler söyledi ve benim kafam karıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşıma göre dua etmek çok ince bir iş, ettiğimiz dualar karşımıza farklı farklı çıkar ve ona göre bunun nedeni dualarda bir eksikliğin olması ya da edilen duaların farklı anlamlara gelmesiymiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() benim şu konuda kafam karıştı, rabbimiz bizim neye niyetlendiğimizi o duayı ederken aslında neyi istediğimizi zaten biliyor benim düşünceme göre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir de dua ediş tarzında yanlışlık olabileceğini söylüyor, dua etme şeklinin nasıl olması gerektiğini ve nasıl olmaması gerektiğini de açıklayabilir misiniz acaba?? anlattıkları kafamı karıştırdı hani dua ederken ''acaba bu duayı doğru anlama gelebilecek şekilde mi ettim'' diye bir düşünce oluşabilir artık bundan sonra kafamda ![]() ![]() ![]() bu yüzden sizlere sormak istedim, bu konu hakkında çok daha açıklayıcı ve geniş bilgisi olan kardeşlerim varsa beni aydınlatabilir mi acaba bu konuda rica etsem?? duanın farklı anlamlara gelebilmesi durumu nedir?? dua şeklinin nasıl olması gerekmektedir ve nasıl olmaması gereklidir?? bana bunları açıklayabilir misiniz acabaa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|