![]() |
Havas Kitaplarında Temel Şartlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havas Kitaplarında Temel Şartlarsevgili arkadaşlar ve kardeşlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir çoğu gözünün önündeki gerçeği görmezken,bazıları gerçekten ilim sahibi ve mağfiret sahibiydi ![]() ![]() ![]() neyse,biz sizlerin iyiliği için bişeyler paylaşalım ki bu tür tuzaklara düşmeyiniz ![]() ![]() bu arada, kendi konumumu ve bulunduğum noktayı açıklama gereği görmüyorum ![]() en azından etik bir açıdan kendimi yargılarsam eyer ,çok şey bildiğimi söyleyebilirim"yalnız şu an" istediğim konuma vardığımı söyleyemem ![]() ![]() arkadaşlar burda sözü geçen havas ile alaklı şartlar,tam anlamıyla "hayati bir önem taşır" ![]() 1:her zamn temiz olunmalı ![]() ![]() ![]() dış temizlikte, bedensel yiyeceklerin sağlıklı ve hazmı kolay olanlarını yemek ![]() ![]() ![]() ![]() 2:iman,biliyorsunuz her şeyin başı inanmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sizin bir koruyucunuz,inanacağınız bir allah olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() dua ederken "allahın cc" gerçekten yanlarında olduğunu bilmeleri kerekiğr ![]() ![]() ![]() ona dua ederken,tapınırken,gerçekten odanızda,ve her yerde olduğunu bilin ![]() ![]() ![]() 3ruç havasta çok önemli bir mevzudur ![]() ![]() ![]() 4:temiz içsel ruh,ve temiz beden, birde temiz mekann ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunlara kutsal gece ve günler deriz ![]() ![]() mekan dışı temizlik bilinen temizliktir ![]() ![]() ![]() 5:az uyumak insanda ruhsal etkilerin oluşturduğu bir gerçektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6:az konuşmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6:zamanı ayarlamak ![]() ![]() havasla alakalı bir işe teşebüs etmeden önce ,pilanlarımızı uygun zamn diliminde yapmamız şu şekilde olur ![]() kış ayında kalın giyinmemiz gerekiyorsa ve yazında ince kısa kolu elbiseler giyiniyorsak,ve bu saydıklarımın tamamı uygun olmayan zamnlarda yapmamız saçmalıksa"tılsım muska ve okuma" işlerindede uygun zamn ve saatler olması mantık dışı değildir ![]() sevgi işlerinde buz gibi havada değil,güzel ve neşe saçan günlerde okumanmalıdır ![]() ![]() ![]() 7:burçların ve gezegenlerin tesirleri ![]() ![]() ![]() ilkel çağlarda,atalarımız güneşe ruh veren derlerdi ![]() ![]() güneş gerçekten canlandırıcı bir güçtür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() atalarımız,güneş sistemindeki satürne ölüm getiren derlerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diğer burçlarda kendi dizilimlerine göre etkiler sağlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşalr;kapsamlı yazmam mümkün değildi ![]() ![]() ![]() ALLAH CC herkese zihin açıklığı versin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Havas Kitaplarında Temel Şartlar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havas Kitaplarında Temel ŞartlarBende bugün gördüm siteyi aramızda hayvanlarla bitkilerle konuşan arkadaşlar var ![]() ![]() Hiçbirşey bilmediğiniz halde burda çok bilmişlik yapıp kibirlenen bazı arkadaşlara sesleniyorum ![]() ![]() Bizler din yani fıkıh öğrenmeden boyumuzdan büyük işlere kalkıştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizlerin dili zikirde ise inanın bana kalbimiz oynaştadır ![]() ![]() ![]() ![]() Bizlerin dini parapsikoloji,peygamberimiz şeytan,evliyalarımız cinler geçimimiz sizler gibi temiz insanlar,açlığımız onlarla iletişime geçebilmek için tuttuğumuz (sözde allah için)oruçlar yemeğimiz hayvan ve hayvan ürünleri hariç çeşitli gıdalardır ![]() Bizler yeri geldiğinde dini peygamberlerden bile iyi bildiğimizi iddia eden seçilmiş insanlarız ![]() ![]() ![]() ![]() Ben daha çok bilirim diye diğer arkadaşlarımızı harcamakdan bir an olsun geri durmayız ![]() ![]() ![]() ![]() Madem insanları zengin edebiliyoruz neden kendimiz zengin değiliz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewet arkadaşlar bende sizler gibi bi anda bu konuların içinde buldum kendimi ![]() ![]() ![]() Bu formda ağaçlarla konuşan arkadaşlarım bi yakınım kanser acaba sorsanız hangi ağacın meyvesinde şifa var bu hastalık için ![]() En iyi vefk yada tılsımı bilen arkadaşım bi tılsım yaptırmak istiyorum filistene ıraktaki müslüman kardeşlerime dağıtacam ![]() Ey her şeyi bilen çok bilmiş arkadaşlarım acaba bana kıyametin ne zaman kopacağını yada azrailin başta beni olmak üzere sizleri ne zaman ziyaret edeceğini lütfen söylermisiniz ![]() Bizler birbirimize çok bilmişlik taslamaktan başka birşey bilmeyiz ![]() Değerli arkadaşlar bizlerin yapmış oldukları çoğuşey açık ve net olarak söylüyorum büyüdür ve haramdır ![]() ![]() ![]() ![]() Alim olan Allahtır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurban yalnız Allah için kesilir ve keserken besmele çekilir ![]() Kuran ı Kerim in harfleri asla değiştirilemezken bizler istediğimiz gibi değiştirir tersten okur hatta bazılarımız wc ye götürür üzerine otururuz Dua yalnızca allaha edilirken bizler duamızda şeytan ve cinleri karıştırır onlardan yardım ister daha aptalcası yaptığımızın bizi dinden çıkarttığını bile bilmeyiz ![]() İslamda fıkıh öğrenmek fazken biz namazın içindeki ve dışındaki şartlarını namazı orucu yada abdesti bozan halleri bilmezken kalkar onun bunun geleceği hakkında yorumlar yaparız ![]() ![]() ![]() Okudum ki bazılarınız yaptıkları büyünün etkili olmadığını söylüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar bir insan namaz kılmakla oruç tutmakla hacca gitmekle sadece müslüman olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() İSLAM falcılık büyücülük oklar işaretler vb şeytan oyunlarını yasaklamıştır ![]() Bu kitaplar malesefki meb inde onayıyla piyasada ekmek su gibi rahatlıkla satılabilmektedir ![]() ![]() ![]() Şu dünyada canımdan başka kaybedeceğim bişey kalmadı çünkü ![]() Kuran ı Kerimde Hadislerde ve herkesce kabul görmüş islam alimleri dışında yazılan hiç bir kitabı okumamanızı tavsiye ederim ![]() ![]() ![]() SON SÖZ yunus emrenin dediği gibi: şeriat tarikat yoldur varana hakikat, mağrifet andan içeri ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|