Lütfen Okuyun! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lütfen Okuyun!Tüm lahuti ailesine selamlar Ben bir arkadaşım hakkında görùş bildirmek istiyorum Arkadaşimin anlattığına göre bir gün bayağı zamandan beri kullanılmadığı belli olan bir su tulumbasıyla elini ayağinı yıkamak için su çıkarır ve yıkar Bu tarihten sonra haftada sadece pazar günleri bu arkadaş gece rüyasında birilerinın kendisini biryerlere zorla götürdüğünü ve bu zorlama durumundan kurtulmak için allah inancının kalbinde sorgulandığını anlattı ve her zaman götürdükleri yer yerin altında bir oda ve bu odada gördüğü bir resim Bu resim hareketli ve bir şeyi anlatıyor Resimde bir alan var bu alanda heykelli bahçe fiskiyesi var Önceleri çok kişi oluyor sonra herkes birkenara dağılıyorlar ve bir tane yaşlı adam kenarda duran tabuta girip kapağını kapatıyor ve bu resim bastan başlıyor Normal hayatta ise gözünü kapatığında gözüne yumurta ve çürük insan yüzü hayelleri geliyormuş![]() Bu arkadaşa ben cin musallatı teşhisi koydum ama niye pazar niye normal bir musallat değil? Herkese saygılar? |
|
|
|