Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, edin, için, lütfen, rızası, yardım

Allah Rızası İçin Lütfen Yardım Edin...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

sitenizi nette gezerken gördümve sizlerden yardım istemeye karar verdiminş yardım elini uzatacak birileri vardır

ben 12 yıllaık evliyimeşimle bunca yıl ite kaka bi evliliği paylaştıkacısıyla tatlısıylaallah bağışlarsa bir evladımız varsorun şiddetli geçimsizlikbir türlü ortak noktamız yokonu alttan almayı denedim olmadı konuştum olmadı sustum olmadıeşimin bana haksız yere şiddet uyguladığı çok olduöyleki aynaya bakamaz olduğum acı günlerimher zaman yuvama sahip çıktımevladımın hatrı deyip katlandımta ki bi akrabasıyla beni aldatana deköyle bakımsız sallım saçak bi kadında değilimaksine herkes imrenir banabunu öğrendikten sonra boşanmaya karar verdimaynı çatı altında bir yıla yakın bir süre ayrı yaşadımhiç konuşmadanaynı sofrayı bile paylaşmadanaileme duyurdumbana sahip çıkmak yerine hepsi arkasını döndübide yetmez gibi küstüler banabi süre gçrüşmedilersırf yuvam yıkılmasın diyeama benim çektiğim acının bilincinde değildi kimseçok gece sabahladım ağlaya ağlayaçevremde dostum dediklerimin bile gerçek yüzünü gördümyani hayatta oğlumdan başka hiç birşeyimin olmadığınıda görmüş oldumaylarca iş aradımgazete ilanları internetbaşıma olmadık şeyler geldive ben bu evden gidemedimgüya bi iş bulucak evladımıda alıp kimselere muhtaç olmadan bi hayat kurcaktım kendimebaşaramadımaraya girenlerin vesilesiyle barıştımmecburdumherşeyi yutup yeniden denemek istedimbarışalı birbuçuk ay olduve biz başa yeniden döndükçünkü sahipsiz çaresiz olduğumu ailemin yanımda olmadığını bilerek beni eskisinden daha fazla ezmeye başladıçirkin hakaretler küfürler aşağılamalarsen ben ne dersem yapmak zorundasın diyorbana şart koşamassın işine gelmiosa çeker gidrsin diyorpeki nereye kime?canım dediklerim bana bunları yaşatırken kime güvenir kime giderimallah affetsin intiharı bile düşündümçekip gitmeyi bileama oğluma acı yaşatmaya hakkım yokherkes beni yaktı ben ona nasıl kıyarım başını nasıl önüne eğdirip gözyaşı akıtırım gözünden?hakkım yok bunaşimdi çaresiz ve çözümsüzümaileside kendide bana bi köpekmişim gibi davranıyorne yapsam suçluyumsaygıda kusur etsem gam yemiycemama şunu öğrettiler banadünyada iyilere yer yokmuşbaşınızı ağrıttım biliyorumsizden yardım istiyorumyuvama huzur istiyorumartık başımı yastığa koyarken şükretmek istiyorumbüyünün günahınıda biliyorum ama onu bile yapacak kadar çaresiz kaldımhergün dua ediyorumrabbim gör bu kulunu ben yoruldum diyorumyanlış şeyler yaparak hayatımı mahvetmek istemiyorumlütfen allah rızası için yardım edinisterseniz özelden msj atınlütfen

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

üzüldüm yaa herkesin bi sıkıntısıı varbende şimdi diyodumki kendime Allah'ım neden bu acıyı yaşatıyorsunsevdiğimi çok özledim ve o buralardan bile gidiyor diye ama döndüm yine şükrettim bu konuyu okuyunca Allah yardımcın olsunkocanı ıslah etsin sen yinede büyüye yönelmebu sitede çok güzel dualar var onları et rabbim kabul ederbüyü tesir etmeyince dönüp el aççağın yine Rabbim olucaksen kötüye yönelme ona yönelki istemeye herzaman yüzün olsun

hayatta ne olursa olsun unutma bir oğlun varacınla onu acıya boğmak gibi bir düşünce bile geçirme aklındanne zorluklar aşılıyor,unutuluyor geçer,Rabbim bu acıları yaşatıyorsa,sabredene mükafatınıda veriyor bundan hiç şüphen olmasın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Allah sabır versin,(Namaz ve sabırla Allahtan yardım isteyin)

Öncelikle büyüye asla baş vurmayınKuran okuyun,bilmiyorsanız öğrenin

İntiharı da düşünmeyinMaddi olarak kendinizden daha aşağıda olanları düşünün ve şükredinManevi olarak da kendinizden daha yukarıda olanları düşünün ve imrenin

İnsanlar farklı şekillerde imtihana tabi tutulabiliyor

İyi insanlarla arkadaşlık kurun

Elbette ayrılmak boşanmak hoş bir şey değildir,kimse tasvip etmez,lakin şiddetli geçimsizlik durumunda son çare olarak dinimiz buna izin vermiştir

Nerden katılıyorsunuz bilmiyor ama devletin bu durumda olan kadınlara yardım eden yardım kuruluşları olabiliyor,bir şekilde istifade edebilirsiniz

Namaz ve sabırla Allahtan yardım isteyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com