![]() |
Allah Rızası İçin Lütfen Yardım Edin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rızası İçin Lütfen Yardım Edin...sitenizi nette gezerken gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben 12 yıllaık evliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rızası İçin Lütfen Yardım Edin...üzüldüm yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayatta ne olursa olsun unutma bir oğlun var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rızası İçin Lütfen Yardım Edin...Allah sabır versin,(Namaz ve sabırla Allahtan yardım isteyin) Öncelikle büyüye asla baş vurmayın ![]() ![]() ![]() İntiharı da düşünmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanlar farklı şekillerde imtihana tabi tutulabiliyor ![]() ![]() İyi insanlarla arkadaşlık kurun ![]() ![]() Elbette ayrılmak boşanmak hoş bir şey değildir,kimse tasvip etmez,lakin şiddetli geçimsizlik durumunda son çare olarak dinimiz buna izin vermiştir ![]() Nerden katılıyorsunuz bilmiyor ama devletin bu durumda olan kadınlara yardım eden yardım kuruluşları olabiliyor,bir şekilde istifade edebilirsiniz ![]() ![]() Namaz ve sabırla Allahtan yardım isteyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|