Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yapmayalım, şimdi

Şimdi Ben Ne Yapmayalım

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şimdi Ben Ne Yapmayalım

merhaba arkadaşlar buraya neden yazıyorum bilmiyorum
Ben 21 yaşındayım Bir yazdıklarımı okuyun sonra ne yapmayalım ben söyleyin
Kendimi bildim bileli annemden dayak yemeye başladım neden yediğimi bilmezdim yaramaz bir çocuktum galiba ama böbreklerimden kan gelene kadar yerdim sonra babam beni aldı atolyeye götürdü çalış işi öğren dedi sonra deprem oldu annem ve kız kardeşim öldü daha 10 yaşındaydım sonra halam beni yanına aldı her neyse hayat bana hep acımasız oldu bende hayata durumumuz kötü değil hatta baya insana göre iyi ama ben her zaman sıktın çektim bir ton evimiz varken parlarda yatardım ailem beni bir türlü sahiplenmezdi serserinin tekiydim üstüme adam yoktu sonra karşıma bir kız çıktı benim aklımı uçurdu ne istediyse yaptım ne dediyse elindeki çantadan giydiği çoraba kadar aldım ramazan ayında orucumu açmadan top atılırken ekmek alıp götürüdüm o kadarmı çok değer verirdim sonra ben facebook denen seye ilişki var yadım diye beni terketti 4 yıl geçmişti onunla attığı tırnağı cennete değişmezdim o kadarmı çok seviyordum beni o serseri hayatımdan dost bildiğim insanlardan çekmişti sonra beni teredip gitti beni tekrar o hayat itti herkez allaha dua eder bana şunu ver bana bunu ver diye ben ise allahım beni daha acımasız yapma diye dua ediyorum ama beni her seferinde daha acımasız yapıyor ben bu kıza her gece beddua ediyorum ama o üzülmüyor bile ne zaman görsem yüzü gülüyor ben napim bunun duayla çözülecek yolu varmı yoksa en sonunda onu öldürecem yoksa ben kara sevdadan kurtulamaycam kara sevda sadece kara toprakdamı biter napim yardım

Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Ben Ne Yapmayalım

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Şimdi Ben Ne Yapmayalım

bak guzel kardesım bende senden cok buyuk degılım aramızda 2yaş var ama yalnıs dusunuyosun erkekler bu konuda daha asi oluo yasadıkların kolay degıldır tahmın ederım ama sunu soylıyım sana ınsanlara cok deger vermıceksın o degerı versende gostermıceksın senın elınde olmamıs anlıyorum aılenden sevgı goremeyınce önce kotu bır ortama sonrada o kıza sarılmıssın sımdı oda senı ıtınde hazmedemıyosun yapma yer gök duayla duruyo sakın hergun aklına o geldıkce namaz kılmaya calıs sakın pes etme öldurmek senın bu hayatınıda yakar genc yasta ebedı hayatınıda deymez bana ınan herseyınden ol ama ALLAHINdan olma bende delı gıbı aşıgım bende bır bayanım sukur bırlıkteyım senın o kıza verdıgın degerı hakedıcek ve sevdıgınden o ılgıyı bekleyen bınlerce kız var kardesım ınan bana ama kımısı deger bılmez ıste sakın sen sen ol ALLAHA yönel derdı verende odur dermanı verende sakın unutma ölmek ve öldurmeyı aklından cıkar yoksa busbutun mafolursun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com