Sonunda Açıldı |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sonunda Açıldı2 seneden beri ticari hayatım berbattı,taki 3 hafta öncesine kadar 2 Sene önce yeni bir şirket kurdum,ve iki seneden beri tek bir müşteri bile gelmediTek tük iki üç iş ile hayatımızı devam ettirir oldukKredi kartlarımız şişti,ticari kredilerimizi ödeyemez hale geldik nihayetindeElimizi nereye atsak kuruttuk sankiEvimin elektriği-suyu-doğalgazı kesilir olduhayatım boyunca böyle bir duygu yaşamamıştımNe yapayım-ne edeyim derken,bir dostumla bu konuları konuştumKişilik olarak kimseye sızlanan bir yapım olmadığından kendi aileme bile bulunduğum durumu hissettirmemeye gayret ettimNeyse,o dostuma yaşadığım durumları anlattıktan sonra beni iki gün içinde aradı ve küçük bir kağıt parçası verdiSarılmış sarmalanmış bir kağıtAçma dedi ve bunu cüzdanında taşıDedim abi bu nedir yahu? bu ne gizemBöyle şeylere inanın pek fazla inancım yokturAncak,arkadaşımın dediği "sorgulama-sen sadece al koy cüzdanına" idiUzun süre koyamadımNedir bu yahu diye eşimle sorgular oldukBu tarz sitelere girdim araştırayım diyeSonunda karar verdikDedik ki,içinde bulunduğumuz durumdan daha kötü ve dibe vurmuş bir durum var mı? Dedik yok,o halde deneyelimEvet,denedik Sonunda olduSanki,yeni bir kapı açıldıYeni bir ışık Arka arkaya 5 iş geldi bir hafta içerisinde,ve şirket telefonları çalmayı hatırlamış gibi,kime mail atsam hemen döndüler,görüşmeler yaptım ve işlerim açıldı Şaka gibisadece küçücük bir kağıt dedik amaİnanmak gerekiyormuş demek ki |
|