Çok İginç,Yaşadıklarıma Bakarmısınız? |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok İginç,Yaşadıklarıma Bakarmısınız?şimdi arkdşlar yıllardır zaten cinlern etkisindeym sayamycğm kadar çok olay yaşadım zaten korkuda yok bunların bana avantjlarıda var dezavantjlarıda var öncelkle avantjları hislerm acyp kuvvetli yıllrdr fal bakma yetenğm son 2 yıl içersnde acayp artmış durumda birisne bakarken ne söylesem çıkıyo inanınki çıkıyo tiplerine ismlerne kadar bilebiliyorum öncelkle bu bugüzel ama bunun yanında bende feci sıkıntı vesvese sıkıntı yaşamdan soğuma bazen ölmeyi isteme v sebpsz sıkıntılar ve hemen hemen her gce rüyamda cinsi münasebet kuruyolar benmle rüyamda (ben bayanım)bayan sürekli sevişiyo benle bazen erkekte yatarken abdestlym ama yine oluyo başka şeyler düşnerek yatıyorm yine görüyorm (pskolojik değil yani) şimdi en ilgniç şey ise birisi beni gerçktn üzdüğü zman ona bişey oluyo mesela şöyle söylym kendmi bildim bileli doğru düsrt sevglm olamadı hep bitti hep bişeklde uzklştırdılar onları benden en son sevglm deli gibi sevmştm onu uğrunda ölcek kadar ömrlüğüm ddemştim 2 ay oldu biteli hala etksndeym o ayrı ama demek istedğm şu onla kavga ettğmzde özellkle bana hakszlk ypmştı son ayrlcğımıza yakn zmnlarda haketmedğm laflar söylemşti ve hayatımda kimsenin beni üzmedği kadar üzmüştü ve sabahlara kadar ağlrkn birgün dedimki uyuyamzsn sende inşallah sbaha kadar uyutmasınlar seni dedim (cinlermden bahsediyorum)çünkü artık emindm kime hangi medyuma sorsam (birçok medyuma fal baktrmaya gitmiştm hepsi senn bir cinin var hatta 3 tane demişlerid birisi sna aşık dmşlerdi) ve ne oldu biiormusnz ben o lafı dedktn sonra tam bir hafta uyuyamamş bana mesj attı dediki bir haftdr uykumda birisi yüzüme bastrırıyo omuzlarmdn ağrlk yapıyo okadar kasılıyormki kalkamıyorm sabah kadar uyuyamıyorm ağrıdan çok kötym dedi ve ben inanamadm o sırada heralde tesdftr dedm ama bikç zman daha geçti biz ayrldık ama hala görüşüyorz dostça kopamıyorz işte güzl güzl konşrken beni nezman snrlndrse ve ben yine kinlenmş şeklde üzlsem yine uyuyamaz mesela geçen yine snlndrdi üzdü beni ben ağzmı açmadım 2 gün geçti biz barştık bana dedki yine odlu aynısı dedi nezman snle kavag etsek luyo bu dedi sen bişey yapmıyosn dmi dedi biliyo benm cinlermn oldunu ama tam inanmaz böyle şeylere v buzmana kdr asla böyle şeylerle uğraşmamş ve yaşamamış bi insan ben hayatına girdkten sonra yaşıyo hep üzülüyorm ama elmden bşey gelmiyo bikere dha böyle bi olay yaşadım staj yermde bi kız beni hakszı yere rezil etmşti herkzn içinde ağzmı açp sövcktm ama dayım ayarlamştı stjımı ona laf gtmesn die sustum bunu ödyceksn dedm ertesi gün kızn yüzü yaralarla kaplandı v hiçbi tıbbi açklaması yokmş sebpsz yere 1 hafta yüzü yara bere iiçnde gezdi şok oldum dün yine bnmkne güzl bi söz yazdm bana saçmspan bi msj çkti tr git dedi bu lafları yedrcem sna dedm hemen ters dönş yaptı ama öyle dmek istemedm nie kzıyosn sakn ol bi falan dedi sanırm korkuyo biraz şimdi yorum bekliyorm arkdşlar bunlarn hiçbiris hayal ürünü yada pskoljk değil pskoljm gayet iyi tek derdm onları görememek bugüne kadar görmk içn çok çağrdm davetlerle ama başaramadm sadce rüylarmda gördm ama en fazla seslerni duuyorm bazen nefes seslerni yada gece uykuda acayp sesler |
|