İki Ucu Keskin Bıçak Derdim... |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İki Ucu Keskin Bıçak Derdim...kimimiz yorgun kimimiz vurgun kimimiz isyankar hayat bi sahne bizler ise başrol için savaşan figüranlarız ama ne yaparsak yapalım başrol oyuncusunun yanında bile bi tek rol şansımız olmuyor ama bazılarımz ise baş rolün sahibi doğuyor şu hayatta bu benim hikayem sene oldu bu siteye kayıt olalı ilk defa böyle bi konu açıyorum nedenide tükenmiş olmamdır arkadaşlar allah rızası için bana yardım etmeniz için yalvarıyorum mükemmel bi erkeği sevdim onu gördüğüm gün işte bu o dedim bu benim evlenmek istediğim adam dedim ve hergün biraz daha sevdim ve sevdirdim kendimi ama bu mutluluk hep inişli çıkışlı oldu beni sevdiğini kabul etsede hep inatçıydı hep hırçındı bana karşı birazda acımasız çıkışarı vardı ama aşk ya sevdinmi delice sever insan çekip vursa canım acımaz yeterki vuran o olsun ölümden kaçmam dercesine bi aşkla sevdim ona kızamıyorumda çünkü o mükemmel bi adam benim dünyam hayatımın ilk aşkı ve son aşkı olması için ölüyorum ona beni el üstünde tutsada yerden yerede çakmadan duramıyor tükndim bu inişlerden bu çıkışlardanonsuz bi hayat düşünemiyorum seneler oldu hergüne bugün düzelicek belki yarın belki sonraki gün diyerek başladım ama değişmedi hemde hiç bir gün değişmedi birgüne evleniceğim kadınsın ertesi güne olmaz bu evlilik arkadaşım ol diyerek devam etti evet biliyorum benimde çok hatalarım oldu fakat onun hırçınlığı beni daha çok hatalara sürükledi ne yaptıysam düzeltemedim rabbim affetsin çokta dua eden biri değildim ve hatta bu durumuda o kadar aklıma takan biri deildim ama sonra sevdiğimle sonsza dek bir arada olalım diye herşeyi göze aldım minik çaplı çıkışlarım oldu sonra binpişman oldum ve doğru yolu buldum bu aşk beni rabbime yaklaştrdı bu acıların bana tek karı rabbime açtığım ellerim oldu belkide bişeyler vesile olmalıydı ellerimi rabbime açmaya okumadığım dua kalmadı ama sevdiğim adamın hırçınlığı bitmedi tefricyeler ayetel kürsüler yasinler namazlar dualar hoccalardan ldığım dualar vs vs herşey ama sevdiğim adamın kalbi dili yumuşamadı bir türlü hep hırçın hep hırçın bir türlü sözümü dinltemedim yokmudur arkadaşlar bunun bir yolu rabbim bağışlasın intaharın eşiğin kadar geldim bir zamanlar ama onu bile beceremedim becericek cesaretmi yoktu yoksa allah korkusumu çoktu derseniz allah korksu çoktu yapamadım gidemedim bir insan delice severken neden bu kadar hırçın olur bilemiyorum yokmudur aramızdaki bu inişleri çıkışları bitirmenin bir yolu yokmudur aramızdki bir aydır bitmeyen kırgınlığı bitrmenin yolu yalvarırım yardım edin dermanım kalmadı hergün eriyorum bu aşk beni mahf etti sevdiğim adamın ağzı dili bana karşı nasıl yumuşar allah aşkına |
|