![]() |
Kendi Gelen İlim Nasıl Gelir ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendi Gelen İlim Nasıl Gelir ...bunu böle ufaktan ufaktan yasdım tertıbı yasmaya gerek duymadım küçük bir bölüm olarak şöle söylemek istıyorum burda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- bu konuyu parça parça açcam sadece havas ilmine gönül vermişlerle burda istişare edebılırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- şunuda yasmak istıyorum burda enerjının nasıl etkılı olcagı ve enerjı nasıl toplanacagı ve havasa gönül veren gusel kardeşlerımede faydalı olacagımı düşünüyorum herkese burda yardımcı olacagım inşallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- başkabir insanın enerjısını nasıl faydalanırsınız bunu açmak isterdım ama burda ii oldugu kadar ii olmayanlarda var kusuruma bakmayın ama bunları paylaşacagımı sölemek için yasıyorum basınızla |
![]() |
![]() |
![]() |
Kendi Gelen İlim Nasıl Gelir ... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendi Gelen İlim Nasıl Gelir ...kvp Nickli Üyeden Alıntı bunu böle ufaktan ufaktan yasdım tertıbı yasmaya gerek duymadım küçük bir bölüm olarak şöle söylemek istıyorum burda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- bu konuyu parça parça açcam sadece havas ilmine gönül vermişlerle burda istişare edebılırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- şunuda yasmak istıyorum burda enerjının nasıl etkılı olcagı ve enerjı nasıl toplanacagı ve havasa gönül veren gusel kardeşlerımede faydalı olacagımı düşünüyorum herkese burda yardımcı olacagım inşallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- başkabir insanın enerjısını nasıl faydalanırsınız bunu açmak isterdım ama burda ii oldugu kadar ii olmayanlarda var kusuruma bakmayın ama bunları paylaşacagımı sölemek için yasıyorum basınızla Teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|