![]() |
Salatı Tefriciye Hangisi Dogru Yazılışı ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Salatı Tefriciye Hangisi Dogru Yazılışı ?Selam kardeslerım, ben 2 kaynak buldum ve 2 kaynaktada degısık sekıllede yazıyor "Salatı Tefriciye" şu ana kadar 1000 tane okudum ama dıger bı kaynagı gorunce bu baslıgı acmak ıstedım ![]() ![]() Yardm edın kardeslerım 1 ![]() 2 ![]() yazı tam gorunmuyor ama su sekılde "Allâhümme salli salâten kâmileten ve selim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bi-hil'ukadü ve tenfericu bihi'l-kurebu, ve tukdâ bihi'l-havâicü ve tunâlu bihirreğâibü ve husnulhavâtimi ve yusteskal ğamâmu bivechihil keriymi ve alâ âlihi ve sahbihî fîy-kulli lemhatin ve nefesin biadedi küll-i mâlûmin lek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Salatı Tefriciye Hangisi Dogru Yazılışı ? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Salatı Tefriciye Hangisi Dogru Yazılışı ?bende ikincisi gibi biliyorum --- Sonraki mesaj --- “Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek ![]() DUANIN manası “Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|