Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, aşkına, dostlar, edin, için, okuyun, rızası, yardım

Allah Rızası İçin Yardım Edin Allah Aşkına Bir Okuyun Dostlar :(

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allah Rızası İçin Yardım Edin Allah Aşkına Bir Okuyun Dostlar :(

Allahın selamı üzerinize olsun dostlar
Çaresizliğim üzerine Rabbim'den istedigim umut ışığı bu site oldu Bin şükür çok şükür Arkadaşlar ALLAH rızası için yardımınıza çok ihtiyacım var öyle müşkül durumdayım öyle çaresiz güçsüz bitmiş harap olmuş bir durumdayımki ALLAH şahidimdir Tıkandım artık ne yapacagımı bilmez durumdayım elim kolum bağlı ufacık bir öneri ufacık bir teselli cümlesine muhtaçım ALLAH rızası için yardım edin yalvarıyorum sizlere Arkadaşlar benim sorunum sözlüm'den 1 aydır haber alamıyorum kendisi asker (istihbarat'çı) olarak kampta arife gününden önce her an göreve gidbileceklerini söylemişti ve arife gününden itibaren ne ses nede seda yok ailesiyle arası iyi olmadıgı için görüşmüyor ve benim ALLAH'tan başka sizlerin yardımından başka ulaşabilecek yolum yok ona! ve işin en kötüsü 8 ekim izin günüydü 8 ekimde gelecekti ALLAH'ın iziniyle 15 ekime yıldırım nikah günü alıp nikahımız kıyılacaktı ALLAH ve ailem çevremiz huzrunda evlenicektik planlarımız buydu Ailem annem babam abilerim yengelerim amcalarım dayılar aklınıza gelebilecek bütün akrabalar eş dost kolu komşu bunu biliyor ama adam yok ortada! aklımı kaçırmak üzereyim ağlamaktan kafamı duvardan duvara vurmaktan ALLAH'a yakarmaktan başka birşey gelmiyor elimden dostlar ALLAH rızası için yardım edin yalvarıyorum size tükendim inanın yaşadıklarımı bir ALLAH bir Annem birkaç dost bilir hergün bir akraba arıyor eee ekim geldi tarih belli olmadımı diye öyle bir durumdayımki Ölmek istiyorum ALLAH'a al canımı diye yalvarırı hale geldim umudum tükendi yalvarıyorum ALLAH rızası için yardım edin çok zor durumdayım çok gözyaşlarım kurudu inanın akmıyor artık! nefes alamıyorum nefes borumda bir yumruk bazen öyle tıkanıyorumki tamam diyorum sanırım can veriyorum anlatılması zor nekadar yazssam nekadar cümlelerle ifade etmeye kalkışsam kendimi nafile dostlar gücüm yok kalmadı takatım yalvarıyorum ALLAH RIZASI İÇĞİN YARDIM EDİN ne yapmam lazım sevdigime ulaşabilmem için onun beni hayırlısıyla araması için ne yapmam lazım dostlar ALLAH AŞKINA ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN ruhum bedenim her yanım acı çekmekte cehennem ateşi gibi her yanım Lütfen ALLAH rızası için yardımınızı bir önerinizi bekliyorum lütfen çok zor durumdayım ALLAH aşkına lütfen

Şimdiden her birinize binlerce kere teşekkür ederim ALLAH hepinizden razı olsun Her daim yar ve yardımcınız olsun dostlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com