![]() |
Son Pişmanlk Fayda Etmez Derlerya Hani, Çok Pişmanıım Fayda Etmesini İstiyorum Şimdi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Son Pişmanlk Fayda Etmez Derlerya Hani, Çok Pişmanıım Fayda Etmesini İstiyorum ŞimdiGeçensenenin yaz aylarıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim onu istediğim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Son Pişmanlk Fayda Etmez Derlerya Hani, Çok Pişmanıım Fayda Etmesini İstiyorum Şimdi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Son Pişmanlk Fayda Etmez Derlerya Hani, Çok Pişmanıım Fayda Etmesini İstiyorum ŞimdiÖncelikle genel olarak fikrimi söylemek istiyorum ![]() ![]() Bir bayanın,erkeğin hesabını ödemesi hiç hoş değil bence,zorunlu haller dışında ![]() ![]() ![]() Bu benim fikrim ve ben bu zamana kadar hep böyle yaptım ![]() ![]() Eğer görüstüğüm kişinin parası yoksaa,o zaman deniz kenarında bir bankta oturmayı tercih ederim ama bir erkeğin hesabını ödemem ![]() ![]() ![]() Senin durumuna yorumum ise,bence sen ona direk söylemek yerine başka bir bahaneyle ayrılsaydın daha iyi olurdu ve gururu incinmezdi ![]() ![]() Ama olan olmuş artık ve sende onu sevdiğini söylüyorsun ![]() ![]() O zaman bu durumda onunla acıkca konusabilirsin ![]() ![]() Ve bundan sonrada para meselesini gündeme getirmezsin ![]() ![]() Sonucta böyle kendi kendini yiyip bitireceğine,elinden geleni yapıp rahatlamış olursun ![]() ![]() ![]() Allah yardımcın olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|