Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, derlerya, etmesini, etmez, fayda, istiyorum, pişmanlk, pişmanıım, şimdi

Son Pişmanlk Fayda Etmez Derlerya Hani, Çok Pişmanıım Fayda Etmesini İstiyorum Şimdi

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Son Pişmanlk Fayda Etmez Derlerya Hani, Çok Pişmanıım Fayda Etmesini İstiyorum Şimdi

Geçensenenin yaz aylarıydı Arkadaşımla sürekli bir cafede takılıyorduk Daha sonra o cafede çalışmakta olan bir oğlandan hoşlanmaya başladım o da benden Felan filan derken biz çıkmaya başladık Ama ben onu sevmiyordum çıkarken sadece hoşlanıyordum Durumu çok kötüydü Aldığı maaş çok azdı Belli etmemeye çalışıyordu ama alttan alttan söylüyordu Bi yere gittiğimizde otobüs parasını bana ödettiriyordu Daha sonra cafedeki hesaplarıda ödetmeye başladı Bende şüphelenmeye başlamıştım acaba beni kullanıyormudur diye Kime danışsam kullanıyor ayrıl dedi Bende aptal gibi milletin dediğine kandım ve çocuğun yüzüne beni parasal açıdan kullanıyorsun gibi şeyler diyerek ayrıldım Yanlış düşünüyorun felan dedi ama hiç dinlemedim Daha sonra ona aşık olduğumu hissettim Ve onun gururunu kırmış olduğumu anladım Bide bu kişi akrep burcu düşünün artık Bu anlattıklarım özet hali ama ben onun gururunu çok kırdım Şimdi ise bi seneden fazla oluyor ayrı olalı ama ben hala seviyorum O ise bu süreç içerisinde birisine aşık oldu çıktılar baya aylarca Şimdi ayrılar ama o hala onu seviyor En dayanamadığımda bu ya zaten ='( Ve yüzüm tutmuyor çalıştığı cafeye gitmeye Çünkü bana bakışları defol git dercesine bakıyor Nefret ediyor benden Paragöz biri olarak kodladı beni Halbuki hiç öyle biri değilim ama onda o izlenimi bıraktım istemeden Bide biz görüştüğümüz süre içerisinde hep bir birbirimizi anlayamamazlık yaşadık Zaten akreple koç anlaşamazmış Aynen öyleydik

Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim onu istediğim Ne yapmalıyım lütfen yardım edin!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Öncelikle genel olarak fikrimi söylemek istiyorum
Bir bayanın,erkeğin hesabını ödemesi hiç hoş değil bence,zorunlu haller dışında
Bu benim fikrim ve ben bu zamana kadar hep böyle yaptım
Eğer görüstüğüm kişinin parası yoksaa,o zaman deniz kenarında bir bankta oturmayı tercih ederim ama bir erkeğin hesabını ödemem
Senin durumuna yorumum ise,bence sen ona direk söylemek yerine başka bir bahaneyle ayrılsaydın daha iyi olurdu ve gururu incinmezdi
Ama olan olmuş artık ve sende onu sevdiğini söylüyorsun
O zaman bu durumda onunla acıkca konusabilirsin
Ve bundan sonrada para meselesini gündeme getirmezsin
Sonucta böyle kendi kendini yiyip bitireceğine,elinden geleni yapıp rahatlamış olursun
Allah yardımcın olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com