Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, için, lütfen, okuyun, rızası

Lütfen Bir Okuyun Allah Rızası İçin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Bir Okuyun Allah Rızası İçin

merhabalar siteyi uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum benim sorunum şu ki elimize bugunun şartlarında çok çok iyi bir maaş geçiyor fakat ben elimde gördüğümü cebimde görmüyorum eşimle işi dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz maaşını tamamını bana yolluyor ben ipin ucunu çok kaçırdım 4 ayrı bankaya kredi kartı ve bireysel kredi ödemem var biri bu ay bitiyor biri birkaç ay sonra bitecek diğer ikisi ise bir sene sonra bitecek zamanında hesapsızca harcadım saçtım savurdum suçluyum ama yavrularım var benim akılsızlığımı neden onlar çekiyor çok üzülüyorum yeri geliyor meyve alamıyorum onlara eşimlede doğal olarak hep kavgalıyız bu konu yüzünden maaş banka ödemeleri faturalar ve kira ile bitiyor maaş aldığım gün sıfır lirayla kalıyorum eşim bu kadarını bilmiyor ona bir kısmını söyledim sadece hal böyle olunca mecbur gene karttan harcıyorum hep borçluyum hep borçluyum kendimi düşünmüyorum yemesem giymesem umrum değil yavrularım için bir çare istiyorum bir okuma bir uygulama her neyse bana bir yol lütfen kimse neden yaptın neden düşünmedin sana oh olsun yazmasın nolur benim derdim zaten bana yeter üstüme gelmeyin hatamı anladım çok geç oldu
allah rızası için yardım bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com