|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ile, ilgili, işyerinde, rahatsızlık, yönetici |
![]() |
İşyerinde Yönetici İle İlgili Rahatsızlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşyerinde Yönetici İle İlgili RahatsızlıkSelamlar arkadaşlar, Bir yıldır buraya üyeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşyerimde uzun süredir çok rahatsızım Buradan bazı yakın arkadaşlarım bilirler durumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşyerindeki yöneticim ile ilgili çok sıkıntıdayım ![]() ![]() Artık yükselmeyi bekliyorum o kadar cok calısıyorum ki ![]() ![]() ![]() ![]() Ama konu çok guzel ve gelecegi parlak diye diğer yonetici gittikten sonra yani 4 yıl önce benim işimi elimden alıp, başka arkadaşına vermeye kalktı ![]() ![]() Bu işi seninle yapmıycam dedi, kavga etti, azarladı, işi bırakıp gitmem için ugrastı ![]() ![]() ![]() ![]() Benim yanımda calısan arkadaslarım var elemanım olarak, onları da beni de sürekli aşağıladı ve azarladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ozellikle baskalarının yanında beni küçük düşürmeye çalıstı ağır sözler ile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 yıldır yaptıgım iş sebebi ile yukselmeyi bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha üst yoneticilerimizi bir şekilde ikna etmiş ve kendi arkadaşlarından oluşan bir kadro oluşturmuş şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni yine kenara atmış Ne yükselme var ne zam, ne baska birsey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu zalim kişinin kurmak istedigi bu organizasyonu engellemek için, hakettigim yükselmeyi almak icin ne duaları okuyabilirim ![]() Basınızı agrıttıysam lutfen kusuruma bakmayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İşyerinde Yönetici İle İlgili Rahatsızlık |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşyerinde Yönetici İle İlgili RahatsızlıkBazı sorunları kendi içimizde çözmeliyiz gibi bir hisse kapıldım bir an ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saygılarımla ![]() |
![]() |
![]() |
|