Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, ilgili, işyerinde, rahatsızlık, yönetici

İşyerinde Yönetici İle İlgili Rahatsızlık

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selamlar arkadaşlar,

Bir yıldır buraya üyeyim Bir kaç sıkıntım vardı İş, eş, komşu vs Çok şükür komşu sıkıntısı bittiDiğerleri devam ediyor

İşyerimde uzun süredir çok rahatsızım Buradan bazı yakın arkadaşlarım bilirler durumuAğlamalarımı Artık çok bunaldım

İşyerindeki yöneticim ile ilgili çok sıkıntıdayım 5 yıl önce kendisinden onceki yöneticinin bana guvenerek verdiği işi eksiksiz tam ve gerçekten düzgün bir şekilde yapıyorum
Artık yükselmeyi bekliyorum o kadar cok calısıyorum kiSurekli mesailerdeyim

Ama konu çok guzel ve gelecegi parlak diye diğer yonetici gittikten sonra yani 4 yıl önce benim işimi elimden alıp, başka arkadaşına vermeye kalktı Hem de bunu birkac farklı yakın arkadası için yaptı

Bu işi seninle yapmıycam dedi, kavga etti, azarladı, işi bırakıp gitmem için ugrastı Direndim ben de dualar ile

Benim yanımda calısan arkadaslarım var elemanım olarak, onları da beni de sürekli aşağıladı ve azarladı Sürekli iş yarıda kalsın tamamlanmasın diye Tamamladıgımız da da ne var ki bunda dedi Bitirdigimiz işin üstüne arkadaşını oturtmaya sahiplendirmeye kalktı yine Senin elemanların ne bilir ki dedi sürekli benimle calısanları kücümseyerek Halbuki cok calısıyorlar ve işlerini iyi yapıyorlar

Ozellikle baskalarının yanında beni küçük düşürmeye çalıstı ağır sözler ile Önemli toplantılara bizi götürmemek için olay çıkardı, arkadaşlarını götürdü Görevlere gitmesi gereken arkadaşlarımı engelledi, onun yerine kendi arkadaslarını gonderdi İnanın o arkadaslarının en ufak bir faydası olmadı yaptıgımız işlereNeden boyle yapıyorsunuz dedigimde de, ust yonetimden onlar yeterince destek gormuyor onları koruyorum, yukseltiyorum dediAlenen soyledi

4 yıldır yaptıgım iş sebebi ile yukselmeyi bekliyorum Ama ortam anlattıgım gibi Gücüm tükendi Arkadaslarım artık bosuna calısıyoruz galiba diye baska iş aramak istiyorlar

Daha üst yoneticilerimizi bir şekilde ikna etmiş ve kendi arkadaşlarından oluşan bir kadro oluşturmuş şimdiBu kadroda 10 yıldır işyerinde kılı kıpırdamayan insanları sırf arkadası diye başımıza yonetici yapıyor

Beni yine kenara atmış Ne yükselme var ne zam, ne baska birsey Elimdeki elemanları da bu arkadaslarına baglamak istiyorBen bu arkadaslarından en az 5 yıl daha fazla kıdemliyim bu işyerinde, en az 15 yıllık emeğim var Elemanlarım aynı zamanda arkadaslarım, hepimiz cok bunaldık bu yaptıgındancaresiz kaldık

Bu zalim kişinin kurmak istedigi bu organizasyonu engellemek için, hakettigim yükselmeyi almak icin ne duaları okuyabilirim

Basınızı agrıttıysam lutfen kusuruma bakmayın Yardımlarınızı bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bazı sorunları kendi içimizde çözmeliyiz gibi bir hisse kapıldım bir anElbette mevcut iş ortamlarımızda ve diğer ortamlarda bizleri "sevmeyen" ve "başarılarımızı takdir etmek istemeyen" insanlar olacaktırLakin biz işimize dört elle sarıldığımız sürece ve gereğini başardığımız sürece sanırım karşımızdakinin de bu inanca saygı duyacağı bir an gelecektir kanısındayımAnlattıklarınız kadarıyla yapılabilecek tek şey "aynı ümit ve azmi artırarak" ne kadar eksi motivasyon olursa olsun "istediğini almak için çaba sarfetmeye bıkmadan usanmadan devam" etmekten geçerBelki o kimse size çok yüksek bir rütbe verecek ve sizin buna liyakatinizi de sınıyor olabilir veya bir anda hiç farketmeden sizin pozisyonunuzu değiştirebilirBence biraz sabırla onu şaşırtacak çalışmalara imza atmaya gayret edin
Saygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com