Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
irade, zayifligi

İrade Zayifligi

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İrade Zayifligi

Selam,

hedeflerime ulasmak icin caba sarfedemiyorum, cok istikrarsizim
Bi ise baslayinca devamini getiremiyorum cabuk sikiliyorum dikkatimi toplayamiyorum Iradem zayif diye düsünüyorum Yapmak istediklerim sadece düsüncede kaliyor
Icim sikiliyor sürekli, cinlerle sorunlarim varAsiri kararsizim öyleki hayatim felc oldu resmen Kisacasi kafami ve kendimi bi türlü toparlayamiyorum Bu durumdan cok ciddi sikildim artik

Ne yapabilirim???
Hocaya gittim bi süre iyi oluyorum gibi, sonra yine basliyor sorunlar
Psikyatriste felanda gittim, antidepresan aldim ama insanin hayatindaki sorunlar ilacla kaybolmuyorki Namaz kiliyorum, tesbih cekiyorum biraz rahatliyorum ama sorunlar yine devam ediyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com